Comentarii pe articolul Volatilitatea excesiva continua: Scaderi ample ale Bursei


Si scaderile vor continua cel mai probabil

Cristi la 16 Octombrie 2008, ora 09:02
Si scaderile vor continua cel mai probabil
Din articol pare ca investitorii sunt niste frunze batute de vant ce azi se entuziasmeaza, maine cad prada disperarii si vand tot.
Lucrurile nu stau chiar asa, poate cumpara si vand in fiecare zi speculatorii pe termen scurt care incearca sa faca macar o tranzactie zilnic si care incearca sa intuiasca ce se va intampla.
Investitorii pe termene mai lungi au alte repere si privesc altfel lucrurile si cred eu ca nu sunt atat de labili in deciziile luate. Odata luata o decizie ea ar trebui pastrata pe termenul pe care a fost luata.

Orice decizie de investire trebuie luata cu un termen asociat. Daca azi gandesti cumva si ai facut analiza bine, maine lucrurile nu or sa strea diametral opus decat in putine cazuri, cand se petrec lucruri importante in viata companiei.

Deci cei ce vroiau sa vanda, de acum 2 saptamani, au vandut si pe cresterea de acum cateva zile iar cei ce cumparau au cumparat in continuare. Ce a variat a fost doar orientarea speculatorilor care trecand dintr-o parte in alta au dat volatilitatea crescuta.

Pana lucrurile nu se linistesc si clarifica in lumea financiara, bursele or sa fie pe trend descrescator in continuare. Dupa, in timp, se vor aseza si se vor pregati de o eventuala noua crestere. Insa cum acum s-a pierdut in 1.5 ani ce s-a castigat in 3 ani, tot cam asa se va si creste, tot in 2-3-4 ani, nu peste noapte.

  Inapoi la articolul Volatilitatea excesiva continua: Scaderi ample ale Bursei

Setari Cookie-uri