Comentarii pe articolul Lux de 60 milioane de euro in Capitala


parere

Ioana Saftoiu la 5 Decembrie 2007, ora 17:13
parere
Nu credeti ca este prea devreme sa expuneti aceste obiecte ?Eu personal admir si apreciezfruosul ca arta dar .....am un gust amar al timpului prezent.Nu vreau sa spun ca este o sfidare chiar si pentru cei care stiu sa aprecieze un lucru de arta.
Nicolau Liviu la 7 Decembrie 2007, ora 18:16
Corect raspuns. Este cam devreme sa etalam atata bogatie intr-un Bucuresti efectiv bulversat de gropi si mizerie, unde oamenii simpli sunt nevoiti pentru un trai cat de cat decent, sa plece pe alte meleaguri sa lucreze si eventual sa suporte acolo diferite umilinte.
Romania nu a ajuns la nivelul situatiei tarilor din vest, ca sa fie necesara organizarea unor astfel de manifestari necesare unor snobi cu bani obtinuti nu intotdeauna pe cai corecte. Acesti imbogatiti peste noapte pot oricum sa fie la curent cu noile produse de lux, din occident, caci pentru ei o calatorie in vest cu avionul, este ca pentru omul simplu o vizita in piata Obor! Acesti milionari si miliardari in Euro ar trebui sa dea dovada de mai mult bun simt, si sa se gandeasca si la semenii lor, caci ei insisi nu au fost intotdeauna in varful piramidei!

  Inapoi la articolul Lux de 60 milioane de euro in Capitala

Setari Cookie-uri