Comentarii pe articolul UPC Romania pierde clienti pe televiziune, dar castiga masiv pe internet si telefonie


adevarat

Eder la 11 Noiembrie 2008, ora 00:14
adevarat
e adevarat ce se spune de upc dar nu dureza mult si fiecare renunta datorita semnalului de pe digi deoarece pe digi cind e vreme rea nu poti sa te uiti la tv si atunci lumea realizeaza ca a facut o gresala si in timp se intorc clienti inapoi
dar si cu internetu e adevarat da mai multi clienti vor fi pt ca sint mai multe informati decit la cablu si la net ai orcind si online in orce moment daca e nevoie de o informatie gratis
Cristian la 17 Noiembrie 2008, ora 09:17
Pe TV merge bine daca reteaua din zona unde stai e buna, daca nu, ghinion. Digital TV e fain dar cam scump si nu prea ai ce vedea la posturile TV romanesti.
Au tupeul sa cear 35 de lei pe cel mai ieftin abonament TV in conditiile in care concurenta il ofere pe 10 lei/luna. Cum sa nu piarda clienti. Cei care trec pe Digital nu sunt clienti noi ci sunt clienti la TV analog care isi modifica abonamentul pe Digital. Deci e o minciuna!
Viteza la net este doar pe hartie. In realitate UPC practica fup, limitari P2P (pe torenti, dc++), limitari la accesul pe diverse site-uri, limitari pe rapidshare, filebox, transfer.ro si alte site-uri asemanatoare inclusiv youtube. Abonamentul de 20Mbps merge maxim cu 11-12Mbps indiferent pe ce site il testezi.

  Inapoi la articolul UPC Romania pierde clienti pe televiziune, dar castiga masiv pe internet si telefonie

Setari Cookie-uri