Comentarii pe articolul Preturile la imobiliare vor creste cu 5% la fiecare trei-patru luni


preturile sunt influentate de presa si media

Andrei-Dragos Musat la 21 Februarie 2008, ora 19:32
preturile sunt influentate de presa si media
Bine ca zilnic se aud mariri de preturi..explozii etc., reportaje facute de toti idiotii de ziaristi...si apoi vine si un nea gigel si un alt nea ghoerghe care mai citeste ziaru sau se uita la tv si vede stirea...."ooo uite se scumpesc, hai ca mai pun si eu 50mii de euro peste valoarea actuala, ce!! eu-s mai fraier " ..si asa merge piata la noi..smecher nu?
Florin Ion la 22 Februarie 2008, ora 23:21
Perfect adevarat! Exista o manipulare teribila prin media careia cad prada aprox.80% dintre proprietari.
Pe de alta parte mai trebuie tinut cont si de faptul ca exista un cerc vicios in sensul ca proprietarii care sunt constienti ca pretul solicitat este mult mai mare decat valoarea intrinseca a apartamentului pe care il detin, totusi sunt nevoiti sa nu-l scada pentru ca la randul lor vor sa cumpere o alta locuinta...
La aceasta manipulare se mai adauga si contributia unor "agenti imobiliari" care sustin aceste preturi aberante in speranta incasarii unui comision gras de la proprietar.Dar in cele mai multe cazuri ramane doar o speranta...
Apropo de cerere, intr-adevar cererea solvabila a scazut dramatic, ceea ce se traduce in numarul scazut de tranzactii fata de alti ani.(sunt agent imobiliar activ ).
Intr-adevar, cei care se pronunta ferm in sensul scaderii sau cresterii preturilor au in spate anumite interese sau pur-si-simplu vorbesc vorbe.Nimic nu se poate sti cu exactitate atat timp cat evolutia pietei imobiliare depinde de atatea si atatea variabile...RESTUL E CANCAN !




























5

  Inapoi la articolul Preturile la imobiliare vor creste cu 5% la fiecare trei-patru luni

Setari Cookie-uri