Comentarii pe articolul Dacia a lansat noul model Sandero


Un alt succes. Felicitari.

Alex Itcus la 5 Martie 2008, ora 10:25
Un alt succes. Felicitari.
In ciuda tuturor articolelor ce presupun ca vor fi scrise de "importatorii" de masini vechi din UE, sunt sigur ca Sandero va fi un succes comercial si de piata. Am introdus comentariul cu fanii masinilor vechi pentru ca am observat ca au devenit extrem de activi in internet in ultimul timp. Felicitari si lor ca reusesc sa-si dezvolte afacerea intr-un mediu concurential unde Dacia este cel mai mare dusman. Astept comentariile cu "arata nasol, mi-am luat un Golf din '89, se strica repede, etc. Felicitari Dacia pentru un produs perfect creat pentru o piata pe care nici un alt producator european nu a mirosit-o.
Dan Varga la 5 Martie 2008, ora 21:09
Sa inteleg ca iti plac si tie broscutele? Sau te-au platit bine cei de la Dacia?
Alexandru Trandu la 11 Martie 2008, ora 14:20
Tocmai, ca voi astia care umflati dacia pareti platiti.. noi restul suntem obiectivi si mai stim una-alta despre masini.. Logan-ul este urat, e de plastic, ca sa nu spun carton, si totusi, culmea, rugineste, iar cu banii de pe varianta "de top" a loganului iti iei golf 4 din 2002 cu clima, piele, tot ce vrei nu din 89 care, desi are ceva km, e oricand mai bun si mai frumos decat penibila ta Dacie.. Daca se scoate taxa ridicola (impusa cu largul concurs al francezilor de la Dacia), Logan se va duce in cap.. Tu si cei ca tine aveti impresia ca sunteti patrioti si sustineti Dacia, dar singurii care castiga de pe urma voastra sunt francezii de la Renault, care nu mai pot de buna-starea romanilor..

  Inapoi la articolul Dacia a lansat noul model Sandero

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile