Comentarii pe articolul AVAS a platit peste 60 milioane lei pagubitilor FNI


Solicitare informatii

Tudorel Puscasu la 6 Martie 2008, ora 12:25
Solicitare informatii
Puteti sa-mi spuneti va rog, daca nu am fost inscris in ANI-FNI, si astfel nu pot beneficia de despagubiri, daca exista vreo modalitate pentru mine de a-mi recupera prejudiciul?
Ma gandeam ca s-a creat un precedent si, in cazul in care as deschide o actiune in instanta, be baza acestui precedent as putea castiga si eu dreptul de a fi despagubit. Ar merge o astfel de solutie? Va rog, in masura in care cunoasteti, sa-mi dati o solutie.
Mi-e teama ca procesul ar putea dura mult, chiar si cu un precedent creat, iar suma pe care as da-o pe avocat ca sa ma reprezinte ar putea depasi valoarea prejudiciului meu (care la data subscrierii a fost de aprox. 7.000.000 lei vechi).
Va multumesc!
Pantelimon Teofil Eugen la 23 August 2009, ora 11:33
azi 23 august 2009 ce se mai poate face legal sa recuperam banii dela fni e vorba die pagubiti care nu au fost in nici o asociatie sau vreun proces?in tg,ms. mai sunt peste 1500 de pagubiti fni.

  Inapoi la articolul AVAS a platit peste 60 milioane lei pagubitilor FNI

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile