Comentarii pe articolul Isarescu: Creditarea se va debloca in primavara


"Isarescu Creditarea.

Junger. Tiberiu-Emanuil. la 6 Martie 2009, ora 20:11
Opinia mea nu are valoare mare,dar comentariile Dlui.Isarescu da dovada de profesionalism,imi aduc aminte cand Domniasa si pe buna dreptate atentiona bancile comerciale de a nu da frau prea mare creditelor,apreciez tenacitatea si profesionalismul Dlui.Isarescu-de asemenea oameni am avea nevoe in mai multe functii de cheie al statului.
Dutescu Ana la 7 Martie 2009, ora 21:23
Perfect de acord cu opinia domnului Tiberiu-Emanuil.Asa este daca a-r macar vreo 50 care sa gandeasca ca si domnul Isarescu.
Costel Lungu la 8 Martie 2009, ora 17:37
se pare ca domnia sa doreste sa devina presedinte!In vreme de criza orice e posibil....
Hotea Ioan la 9 Martie 2009, ora 19:06
Va dati seama cit am cheltuit cu el pina ce mormolocul a invatat sa lege 2-3 fraze.

Cum ne justifica ca in timp ce in toate tarile dobinda de referintra scade la 3-2-1-0%, la noi este 14%. De ce n-o scade si el? Ii este teama ca ne vom descurca mai bine, ca ne vor ramine ceva farmiruri de la rate si o vom duce prea bine? Ca ne vom imprumuta prea mult? Te imprumuti de cit iti permite punga. Daca te hotarasti sa iei un credit, nu te gindesti prea mult ca dobinda de referinta este 1.5% sau 14%. Il iei si te lasi jefuit. Asta-i!

Cu independenta asta a puterilor statului fiecare este Ceausescu pe craca lui. Zic ca sint independenti, au scapat din mina cursul. Cu independenta, nici nu se stie a cui e vina. Ne vom pomeni in 2014 ca intram in zona euro cu salariile aste nenoricite, de 200-300 de euro pe luna. Sa vezi trai, neneaca!

  Inapoi la articolul Isarescu: Creditarea se va debloca in primavara

Setari Cookie-uri