Comentarii pe articolul Seful BCR: Nu dobanzile bancilor ii omoara pe clienti


NU BNCILE OMOAR PE CLIENI

Gabriel la 7 Martie 2009, ora 13:46
Exist unele state n care mediul de afaceri este protejat prin intransigena deciziilor i a legilor comerciale, a provoca un faliment este un lucru extrem de grav i duce la interzicerea de a administra o afacere civa ani.Falimentul unei firme este cauzat de deciziile interne adoptate n interiorul firmei.

Cauza falimentului nu este localizat n exteriorul firmei dar unii oameni nu pot nelege acest lucru i din acest motiv trebuie s dea faliment. La noi a falimenta o firm este o metod de a ctiga ceva bani i de a ncurca pe alii, fr a anticipa efectele negative asupra creditorilor, debitorilor, angajailor sau asupra mediului economic.

Falimentul este un mod de a regla mecanismul economic prin care ies de pe pia firmele neperformante. Marea majoritate a oamenilor de afacerii de la noi ca s le spunem aa concep afacerile pe principiul ce face vecinul fac i eu.Aa zisele afaceri la mod se comport ca un val iar unii patroni se ntreb de ce nu mai merg afacerile fr s prevad declinul afacerii proprii.

Acest lucru se datoreaz i faptului c a fi patron nu trebuie s fi fcut cel puin un 8 clase ct prevede i nscrierea la o coal de oferi, acest gen de oameni de afaceri nu pot gestiona o afacere doar la nivelul lor i vor protesta cnd afacerea nu merge, nu vor pltii salariile la timp ce s mai vorbim de datorii ctre stat, dar vor fi preocupai de studii i diplome obinute la coli cu tax. Acesta este o parte a mediului de afacerii din Romnia.Trist dar adevrat.

O zi bun i o minte luminat.Gabriel
Ungureanu Constantin la 8 Martie 2009, ora 17:44
Romania-vaca de muls pentru toti neica nimeni.Chiar am ajuns atat de slabi ,sa rabdam si sa platim ca prostii tot ce debiteaza astia?Cand studiam istoria aflam ca romanii suportau multe...Qare asa sa fie si acum?Dar cand ajunge cutitul la os vai de pielea lor! Pana cand?

  Inapoi la articolul Seful BCR: Nu dobanzile bancilor ii omoara pe clienti

Setari Cookie-uri