Comentarii pe articolul Leul s-a apreciat brusc spre finalul zilei


leul s-a apreciat

Adriana la 19 Martie 2009, ora 19:41
buna ziua
despre leu pot sa spun ca merge bine asa vor scadea si preturile la imobiliare , case , teren etc
si asa o sa pot sa-mi permit si eu sa cumpar 500mp de teren sa-mi construesc si eu o casa etc
spun pt ca sant emigranta de 5 ani de zile astept o crestere la euro si scadere la imobiliare sper sa ajunga chiar la 50 de mi lei vechi un euro macar pe o perioada de un an etc ...............
pt ca si cei din urma trebuie sa traiasca etc ...........
va multumesc .
cu stima
Adrian Olaru la 20 Martie 2009, ora 08:31
Sa intelegem ca tu ai cativa euro si ai vrea sa se devalorizeze leul pt. ca tu cu un pumn de euro sa faci ravagii imobiliare pe aici :))

Dar afla ca pentru restul economiei si populatiei nu este bine sa se deprecieze asa de tare !!!
Negoita Alma la 20 Martie 2009, ora 12:41
Adriana, imi "place" foarte tare modul in care gandesti... Deci o tara intreaga ar trebui sa sufere pentru ca tu sa-ti satisfaci dorintele??? Nu stiu cum ai putut sa postezi o asemenea aberatie!!! Oi fi tu "emigranta", dar noi, astia "prostii", care am stat aici, in tara, ne luptam pentru casele pe care ni le-am cumparat cu credite de la bancile romanesti si, crede-ma, nu ne pasa absolut deloc de cei ca tine... Sunt convinsa ca in conditiile actuale, ale scaderilor preturilor in imobiliare, iti vei putea permite sa-ti platesti o chirie "macar pe un an de zile" si lasa-ti banii la banca sa faca pui, mai ales ca dobanzile au crescut atat de mult. Poate in acest an iti vine si mintea la cap!!!!!!
Romanici Alin la 20 Martie 2009, ora 16:54
Terminati cu prostiile astea .Aici este vorba de 0.02 unitati diferenta,sau nu cititi decat titlul articolului si apoi va apucati sa comentati ca niste ,,specialisti".
Concluzia clara este ca leul se duce ,nu mai are valoare,nimeni nu mai alearga dupa lei,euro din ce in ce mai putin, deci mai scump.

  Inapoi la articolul Leul s-a apreciat brusc spre finalul zilei

Setari Cookie-uri