Comentarii pe articolul Guvernul va garanta 80% din creditul pentru achizitia primei case


hahahaha

Boss la 20 Mai 2009, ora 23:06
eu nu inteleg ce credit imi da mie statul dc am salariul de 466 ron si mai sunt si licentiat. si am fost unu care stie cat de cat meseria pt care m am pregatit!! dc mie nu mi ajung banii.....nu mai zic nimic......
Prisacariu Ioan la 21 Mai 2009, ora 02:18
Dupa ce s-au invrajbit toate categoriile sociale intre ele si pentru ca se apropie alegerile s-au gandit s-o mai dreaga cumvai cu tinerii ,pentru ca ceilalti au fost "aranjati deja"....si mai toarna surogate si indulcitori...doar mai trec si alegerile astea ..apoi de buna seama se vor gasi alte taxe, alte smecherii ingenioase de a mai arunca praf in ochi...si uite asa a mai trecut un an....iar peste 3 ani mai inventeaza ei ceva....".EI CU EI NOI CU VOI!" iti vine sa mori de ras cat sunt ei cu noi.....si uite asa ne prostesc pe toti inca o data......va aduceti aminte cine avea sloganul asta???"EI CU EI NOI CU VOI!!".......SUNT FOARTE INVENTIVI CA DOAR AU TIMP SI SUNT BINE PLATITI PE BANII PUBLICI, NU??
Costin Ioan-Horatiu la 21 Mai 2009, ora 10:32
tu ca persoana iti vei plati integral locuinta. guvernul garanteaza pt 80% din valoarea creditului in sensul in care tu nu mai esti nevoit sa girezi cu o alta locuinta la solicitarea imprumutului .....eu asta am inteles din unele explicatii
Ivona Calugaru la 21 Mai 2009, ora 11:19
asta am inteles si eu..sau cu alte cuvinte, statul "te ajuta" sa obtii acel credit,in conditiile in care ,in mod normal , fara "sprijinul lor" nu ai fi reusit sa-l obtii. insa, de platit, bineinteles ca il platesti tu. si pana la moarte probabil sau raman si copiii tai sa-l plateasca, pt ca un credit ipotecar de zeci de mii de euro , inseamna ca esti dator pe viata ! chiar isi bat joc si ne iau drept fraieri! ma bucur ca mai multe persoana realizeaza ca sunt doar niste strategii,niste inventii pentru ca urmeaza alegerile. asa au facut mereu si asa vor face in continuare. totusi,nu stiu ce procent din populatia tarii realizeaza ca aceste lucruri sunt doar minciuni si cati inca mai iau in serios balivernele lor. ar fi timpul sa ne trezim la realitate si sa incepem sa luam atitudine!
Voicu Petre la 21 Mai 2009, ora 19:38
Ma bucur sa stiu ca in Romania "s-a trezit" lumea. Este mai mult decat evidenta strategia electorala, ca de alt fel toate gogosile de pana acum. Intrebarea este daca "o inghitim" si pe asta sau le dam replay. Oare de ce toata lumea se ascunde dupa degete? Nimic mai simplu. De ce sa iesi in fata cand este mai usor sa arati cu degetul pe cel care a facut-o deja dar nu a avut succes? Tipic romanesc, "Plangete, dar stai deoparte". Practic nu ai prea multe de facut deoarece votul nu reprezinta o oportunitate de sanctionare atat timp cat variantele de vot sunt mereu aceleasi. Altfel spus a stiut Caragiale cand a intrebat " ...... dar eu cu cine votez?"

  Inapoi la articolul Guvernul va garanta 80% din creditul pentru achizitia primei case

Setari Cookie-uri