Comentarii pe articolul Mihai Ghyka pleaca de la conducerea InBev Romania


ingaduiti o parere din afara?

Catalin Lascu la 30 Martie 2008, ora 11:08
ingaduiti o parere din afara?
Articolul este in mare parte un comunicat oficial, gestionat de vreo agentie de PR, si poate fi interpretat de cei ce stiu sa citeasca printre randuri:
* chiar a avut probleme personale si s-a retras
* s-a plictisit dupa atatia ani, mai sunt si alte lucruri de facut in viata, urmareste o oportunitate mai mare
* a fost inlocuit din varii motive interne, etc

Comentariile de mai sus, provenite mai mult sau mai putin din interior, imi par totusi subiective (cineva chiar revine cu criticile, desi l-a cunoscut pe MG doar la un interviu, semn ca intalnirea l-a marcat profund)... personal pun pret pe feed-back-ul de jos in sus, dar asta nu inseamna ca il si urmez intotdeauna, din simplul motiv ca un conducator (de departament, de companie, etc) are de obicei o viziune mai ampla, de ansamblu, fata de cei de sub el, care nu cunosc toate amanuntele. Este unul din motivele, apropos, pentru care atat companiile cat si agentiile de HR au o parere proasta despre angajatii care isi critica managerii in absenta acestora.

Nu l-am cunoscut personal pe MG, si nici nu incerc sa-i iau apararea, desi judec de pe pozitii oarecum similare. De aceea, tot ce pot gandi despre munca lui, este o reflectare a PR-ului (de care a beneficiat masiv, era prezent mereu in stiri, buna agentie !). Retin in acest sens - chiar de pe aceasta pagina - doua titluri de articole recente, care pot da masura a ceea ce a facut:

* Romania, al doilea motor de crestere pentru InBev
* InBev Romania, crestere volumica de 16,8% pe 2007

  Inapoi la articolul Mihai Ghyka pleaca de la conducerea InBev Romania

Setari Cookie-uri