Comentarii pe articolul Masinile Euro 3, fara emisii de CO2 trecute in cartea tehnica, evaluate pe cheltuiala proprietarului


vina RAR-ului

Madalin Viorel Nica la 1 Aprilie 2008, ora 11:51
vina RAR-ului
De ce sa platesc eu ceea ce era treaba RAR-ului, cand a fost omologata masina ( pt care am platit )? Nu e corect. Ar trebui sa accepte RAR evaluarea gratuita a emisiilor, la masinile la care nu sunt trecute in carte. Am facut si platit o data IT. Chiar se face din 2 in 2 ani. De ce nu s-a inscris in carte?
Exact cum as achita taxa la cartea de identitate personala si dupa 1 an se constata ca politia a gresit uitand sa treaca niste date, pentru care trebuie platita o alta taxa. Consider ca e o hotie pe fata. Nu mai stiu de unde sa mai traga bani.
Bordas Lavinia la 25 Iunie 2008, ora 18:01
Am si eu un Ford Fiesta din 2001,fara emisii de CO2 trecute in cartea tehnica.
Numere rosii mi-au expirat de 2 saptamani. IT l-am facut, iar cei de la RAR Zalau nu mi-au trecut nici ei emisiile. Ce pot sa fac?Masina nu pot s-o folosesc........timpul trece,intra in vigoare noua taxa.......iar eu nu am emisiile.Cum le pot afla ca sa inmatriculez si eu masinutza?

  Inapoi la articolul Masinile Euro 3, fara emisii de CO2 trecute in cartea tehnica, evaluate pe cheltuiala proprietarului

Setari Cookie-uri