Comentarii pe articolul Prudenta investitorilor coboara lichiditatea Bursei cu 24%


BVB fara... BNR

Ionel Pop la 16 Aprilie 2008, ora 14:35
BVB fara... BNR
Pe piata financiara, in momentele de criza (a se citi atacuri speculative) exista un jucator mare, care intervine pentru a lupta impotriva acelora care forteaza limitele monedei; fara interventiile BNR, acele limite vor fi fortate, probabil, in continuare pana la valori neverosimile.
De ce NU exista entitati asemanatoare pe piata de capital, DESI avem NUMEROASE fonduri mutuale cu portofolii foarte mari si numerosi investitori MARI in actiuni, care stau pasivi si urmaresc, (NEPUTINCIOSI ?) cum speculatori cu cateva mii de euro prabusesc in voie cursul actiunilor si diminueaza in mod DRAMATIC portofoliile celor susamintiti ?
Aceasta pasivitate sa fie deliberata sau pur si simplu acele fonduri NU DAU 2 BANI pe investitorii lor si pe portofoliile - investitiile - acestora ? Ca sa nu mai amintesc aici de soarta micilor investitori direct in actiuni. Oricum ari fi, ESTE REVOLTATOR cum se manipuleaza bursa de la inceputul acestui an si cum se manifesta cei care "gestioneaza" banii actionarilor si ai investitorilor lor.

  Inapoi la articolul Prudenta investitorilor coboara lichiditatea Bursei cu 24%

Setari Cookie-uri