Comentarii pe articolul Singurul broker roman activ pe cea mai verde bursa din lume


Interesant, dar...

Ionescu Vasile la 10 Noiembrie 2009, ora 08:20
Interesant grupajul, dar nu pot uita perioada in care acest "singur broker roman activ..." aparea zilnic la TMC, cu prognoze si comentarii legate de evolutia SIF-urilor, in special!
Nu pot uita previziunile care, la un moment dat pareau numai fanteziste, pentru ca apoi, pe fondul scaderii generale a pietei, sa devina catastrofale, pentru un om care se considera "specialist" in domeniu!
Va trebui sa mai treaca timp spre a ma lamuri daca acest domn Simionescu este o canalie, sau, pur si simplu, un fazan, care habar n-are pe ce lume traieste! Abia apoi voi avea in vedere indemnul implicit de a apele la serviciile sale, pentru a investi pe "bursa verde"!!
Spun asta cinstit, si fara resentimente, chiar cu riscul asumat ca acest comentariu sa nu corespunda standardelor dvs. de "pertinent, fara atacuri la persoana..."!
Mihai Leon la 10 Noiembrie 2009, ora 15:15
Domnule Ionescu, invidios mai sunteti. Eu chiar ma bucur pentru el. Bravo lui. E baiat destept.
Iolanda Dragoescu la 10 Noiembrie 2009, ora 16:12
Este laudabila initiativa dlui Simionescu. Pietele financiare ar trebui sa fie mulyt mai active si prezente in aspectele legate de mediu. Vedem schimbarile de la un an la altul si viitorul si binele copiilor nostri ar trebui sa fie pentru fiecare dintre noi un aspect prioritar.
Sigur, comentariile vin acum pe seama unui omcare si-a pus atributele in slujba burselor. Poate ca, totusi, nu are calitati de clar-vazator.. Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem curajul si, macar din bun simt, sa admitem ca a argumentat fiecare pozitie a dansului. Daca memoria nu ma inseala, domnia sa a cutezat sa faca niste previziuni avand la baza o evolutie fireasca a lucrurilor, nicidecum nenorocirea aceasta globala care nu i-a iertat nici pe cei mai grozavi dintre grozavi si nici macar pe cei care au initiat-o!
Asa ca: Felicititari, stimate domn, si mult succes in demersurile dumneavoastra! Consider ca sunteti un exemplu de urmat si sper ca acest lucru sa se intample si sa putem darui un viitor copiilor nostri!

  Inapoi la articolul Singurul broker roman activ pe cea mai verde bursa din lume

Setari Cookie-uri