Comentarii pe articolul Century 21 isi extinde reteaua de agentii imobiliare. Taxa pentru franciza: 5.000 euro


Bani pierduti

la 20 Ianuarie 2010, ora 13:29
Astia sunt bani pierduti. In scurt timp, maxim 6 luni, cei de la Manopoly International isi vor da seama de teapa.
Au semnat saracii deja contractul, care este net defavorabil lor.
Reteaua celor care vand aceasta franciza numara doar vreo 4 agentii active si vreo 10-15 agentii pagubite de ei in realitate, acum toate in faliment.

Gasiti detalii pe google.
;)
Cornel la 21 Ianuarie 2010, ora 12:05
Draga comentatorule,

Sper ca nu toate deciziile pe care le iei in viata de afaceri si cea personala sunt bazate pe ceea ce se gaseste pe Google.
Nu de alta, dar, fara o informare personala directa si adecvata risti sa pierzi niste oportunitati bune (sau, mai rau, sa iei de bun ceva fundamental gresit - vezi numarul de agentii pagubite, de care mentionai).

Oricum, din cate ii cunosc direct/personal pe cei de la Manopoly International, sunt niste persoane foarte profesioniste si care au luat aceasta decizie tocmai datorita faptului ca au analizat cu atentie si in profunzime beneficiile acelei colaborari, inclusiv contractul pomenit de tine.

Iti doresc numai bine pe viitor si decizii cat mai bine documentate (si comentarii pe masura).

Cornel.
Andrei Agent la 13 Aprilie 2011, ora 03:03
D-le Cornel,
Ceea ce spui dumneata vrei sa si credem? eu lucrez la o agentie imobiliara si lucrurile stau foarte bine. Lucram in legalitate, platim taxele la stat, carti de munca etc... Lasa-ma si cu monopolizarea asta din partea Century21 si ceilalti smecheri care vor piata imobiliara... oricum chiar daca vor avea foartemari pile se va face o greva, vor iesi toti oamenii in strada ...si inca ceva daca se incearca un monopol vom face cateva sute de site-uri de particulari o perioada conform legii internetului si tot nu aveti ce face ,,masei de cumparatori particulari,, asa ca va spun cu drag munciti cum trebuie si fiti un patriot bun....Va urez succes si toate cele bune....

  Inapoi la articolul Century 21 isi extinde reteaua de agentii imobiliare. Taxa pentru franciza: 5.000 euro

Setari Cookie-uri