Comentarii pe articolul Prima Casa de 80.000 euro? Vezi ce spun managerii din imobiliare si constructii


prima casa

Ana Ditoiu la 5 Februarie 2010, ora 03:06
problema este de fapt ca sunt foarte greu de acceasat creditele ipotecare. in aceasta perioada,bine ar fii ca cineva sa se gandeasca sa inlesneasca prima data creditarea si dupa aceea cumparam indiferent cat este aceea casa. asta este, pana la urma suntem constienti ca o casa este totusi o casa si nu iti cumperi decat o data in viata si este de inteles ca aceste lucru costa cum de fapt a costat in orice timp. mai bine dati drumul la credite si cumparam 60.000-80,000, decat sa stam cu chirie tot este mai bine sa fii proprietar. muncim sa ne facem o casa dar , va rog sa dati drumul la credite ,sunt prea multe cerinte din partea bancilor
Reality The la 5 Februarie 2010, ora 12:15
din cauza celor ca dumneavoastra, doamna, au urcat preturile scandalos de mult!!! carora nu va pasa ca va indatorati o viata intreaga si ca platiti pt niste amarate de apartamente-coneerva cat platesc altii in Occident pt unele spatioase! ganditi prima data si dupa aceea actionati...
cel mai corect ar fi sa nu mai cumpere nimeni nimic, si atunci sa vezi cum vor scadea preturile...in nici un caz atitudinea de mai sus, care incurajeaza cresterea lor!!!
Roxana la 5 Februarie 2010, ora 12:56
Banciile deja ofera credite, dar ai nevoie sa fii bun platnic.Daca in trecut ai facut un imprumut si nu l-ai onorat cum ti-au spus ei..ce pot sa spun.De aceea nu mai ofera crdite asa usor.
Mi s-a prezentat un credit destul de bunicel pentru programul prima casa si cu un procent foarte mic de dobanda. Acum e momentul sa-ti faci dosarul si sa te prezinti la banca , pentru ca si banciile au nevoie de noi,doar ca ei cauta bunii platnici.

  Inapoi la articolul Prima Casa de 80.000 euro? Vezi ce spun managerii din imobiliare si constructii

Setari Cookie-uri