Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana cu George Butunoiu: Jaristea


o gluma proasta....

Baragan Mihaela la 8 Martie 2010, ora 20:42
Cred ca exemplul restaurantului Jaristea poate fi obiect de studiu la facultatea de management pe post de practica negativa - cum se strica reputatia unui resturant din prea multa lacomie.....
Acum cativa ani veneam la Jaristea si recomandam acest restaurant tuturor prietenilor mei straini....Aici veneau actori, regizori si cantareti celebrii...
Dar..proportional cu numarul clientilor a crescut si lacomia patronilor...au vrut sa castige din ce in ce mai mult si mai repede....si cred ca au pierdut ce aveau mai important - reputatia!
Din "gloria" de odinioara nu a mai ramas nimic: tacamuri de argint???? Ce gluma proasta....alpaca in toata regula - cand am picurat cativa stropi de lamaie in farfuria oxidata pe fund imediat mi s-a inverzit toata mancarea.....
Altele: obligatia de a plati (ca nu se putea manca) un aperitiv..., calitatea din ce in ce mai proasta a spectacolului...ori se manifestau niste copii pe scena....ori o cucoana ofilita....preturi nejustificat de mari...etc...etc...
Pacat.....

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana cu George Butunoiu: Jaristea

Setari Cookie-uri