Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu sistemul coplatii in spitale?


Categoric ,nu!

Liliana Stanescu la 31 Martie 2010, ora 13:59
Nu sunt de acord cu aceasta noua gaselnita a guvernantilor nostri si asta dintr-un motiv foarte simplu:ma situez in categoria pensionatilor medicali "pe bune",care la 42 ani ,in urma unui neoplasm am fost pensionata gradul 2 si acum am o pensie de 540 ron.Cred oare guvernantii nostri dragi ca eu voi mai putea apela la serviciile medicale de acum in colo?Categoric ,nu! Ma consolez cu gandul ca mai am resurse pentru a-mi putea cumpara lumanari pentru a compensa lipsa energiei electrice (cand nu voi mai putea plati factura de la Electrica),iar cand imi va fi rau,nu imi voi permite sa mai merg la spital si voi aprinde lumanarea rugandu-ma la Dumnezeu.
Pitigoi Marian la 31 Martie 2010, ora 15:44
categoric nu
la 1 Aprilie 2010, ora 08:45
nu sunt de acord sistemul de sanatate merge foarte prost ca sa ajungi sa intri an baza de date ca si contribuabil al asigurari de sanatate fiind angajat trebuie sa te plimbi ca un fraier de la o institutzie la alta lucru care pe mine ma enerveaza la culme daca ajungi pana la urma an spital dezastru total pe langa ca trebuie satzi platesti singur medicatia acuma tre sa mai platesti si o parte din serviciile medicale de unde atatzia bani?
suntem buni doar cand suntem sanatosi? am cotizat la sanatate o gramada de vreme fara a avea nevoie de servicii medicale si cand sa beneficiez de o nenorocita de consultatzie pauza au anceput sa ma trimita dupa adeverintze ba antro parte ba an tralta vi se pare normal?
dece medici de familie nu au o baza de date a pacientzilor lor? de ce atatea drumuri fara rost? dece atatzia functzionari lenesi care nusi merita salariile? deja ajung sami fac inpresia ca traim an tzara lui peste dece nu se iau masuri ?totzi vor bani fara sa munceasca? am fost la ceas pt a obtzine o adeverintza cu istoricul platzilor efectuate de firmele unde am lucrat an ultimul an iar functzionara mo trimis la plimbare sa mio scot de la firma unde lucrez vi se pare corect? sa nu faci scandal? asi merita salariul?santem o tzara de fraieri ca ne lasam calcatzi an picioare de niste gunoaie de aia merg lucrurile prost an tara asta ca sa nu mai zic ca am avut un mic incident la locul de munca si mam lovit cu un fier an cap ami cugea sangele tare ba chiar stropea cu presiune am mers la urgentza sa ma coase avand un prosop presat pe rana respectiva si asistentele de la urgenta aveau timp de cafea fara sa ma bage an seama pana mio sarit mustarul si am prinso pe una dintre iele de mana si iam zis sa ma coase mia zis ca pt toate zgariiturile mergem la urgentza? cand am luat prosopul de la cap sangele mia tzasnit pe halatul iei alb bine antzeles ca ma cusut ca am anceput sa fac scandal
dar nu asa trebuie sa functioneze spitalele sau sectiile de urgenta de aia nu sunt de acord cu aberatiile guvernului
ce dintrun salariu de 700 de lei atzi mai permitzi azi sa platesti spitale ,medicamente cheltuielile la bloc si sa mai si traiesti? nui corect ce salarii au guvernantzi nostri ? au inclus an salarii si sporurile de somn? nu cauta decat interesele lor ar trebui executatzi totzi si confiscate averile facute pe nedrept
Marginean Anca la 1 Aprilie 2010, ora 11:09
In fiecare luna o gramada de bani se duc din buzunarul meu si al angajatorului meu catre ssistemul de sanatate. Nu vad de ce, o data la un cativa ani, cand am nevoie de serviciile lor imi cer iarasi bani.
Ciursas Florian la 3 Aprilie 2010, ora 15:37
da, dar sa nu mai platesc cas
Orzan Dorin la 5 Aprilie 2010, ora 11:20
Sunt de acord cu conditia ca sumele pe care le platesc, prin retinerile CIAS pe statul de plata, sa le pot directiona catre ce furnizor de servicii medicale vreau EU. Probabil o sa-mi amintiti de principiul solidaritatii, principiu ce sta cred la baza colectarii sumelor din contributiile fiecaruia dintre noi la Bugetul Asigurarilor de Sanatate. OK atunci lasati-ma sa virez 1/5 la acest buget si 4/5 unde vreau eu.
Si apoi sa vedeti competitie dar mai ales calitate in prestarile de servicii medicale.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu sistemul coplatii in spitale?

Setari Cookie-uri