Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


inchidere duminica --supermarket-uri

Marina Ungureanu la 9 Aprilie 2010, ora 18:54
E foarte util sa fie deschise . Multa lume face cumparaturi in weeked-uri...Unii vin cu toata familia ..isi pun copii in carut , vin de la capul familei la cel in varsta--bunic, socru,etc...altii , ii vezi plimbandu-se de mana ca la promenada--in AFI am vazut mult tineret care se plimba , dincolo de vitrine se vad magazine goale ...Cred ca in supermarket-uri toata lumea e fericita : cumparatorii , vanzatorii , dar si cei care se plimba....
Nu sunt de acord sa se inchida! Sa spui , toate astea mi se par afirmatii neavenite !!Cum poti sa spui ca esti de acord sau nu ? Ce esti proprietarul lor sa spui , da, e o idee buna , ca si cand daca ar fi deschise duminica te-ar deranja !
Cei care afirma ca e bine , ca da , sunt de acord sa fie inchise , imi par ca fac afirmatii imbecile !!! Daca nu le convin , sa nu le "viziteze" duminica...nu sunt obligati sa intre duminica in spupermarket !! Cam idioti cei f incantati de idee!

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri