Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


Supermarketuri

Comsa Mircea la 9 Aprilie 2010, ora 19:52
Domnii astia parlamentari care oricum sunt rupti de realitate,sigur nu prea trec prin piete sa vada ca peste 90% din tarani sunt de fapt intermediari,tigani deasemeni 90% din marfuri sunt de import ,pe firme ! Eu personal,in timpul saptamanii sunt ocupat cu serviciul si merg la cumparaturi sambata sau duminica,la super/hipermarket unde gasesc tot ce am nevoie,termin cumparaturile relativ repede si mai am timp sa ma odihnesc pt ca de luni o iau de la capat.In 1989 majoritatea romanilor a dorit schimbarea comunismului,cu ce, sigur,cu o economie capitalista,asadar lasati domnilor economia de piata sa functioneze,nu interveniti in acest mod,nu este corect! Ajutati taranul roman prin subventii agricole si alte metode specifice! Pentru mine,masura propusa este una populista menita sa abata atentia de la adevaratele si gravele probleme ale tarii !

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri