Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


NU !

Cezar Lukacs la 10 Aprilie 2010, ora 17:40
NU ! Nu se poate stabili prin lege asa ceva ! Este o reglementare partinitoare, pentru a favoriza un comerciant in defavoarea altuia. Daca nu am un butic prin apropiere dar am un supermarket ma obliga "inspiratul" parlamentar sa o iau hai-hui printre blocuri sa caut un butic amarat unde poate gasesc marfa pe care o caut ? In plus, ce va face sa credeti ca in piata sunt produse romanesti ? Merg des in piata si uneori nimic din ceea ce se ofera nu este produs in Romania. Pe de alta parte nu ma intereseaza unde se produc marfurile ! Ma intereseaza sa gasesc produse sanatoase, ieftine si gustoase. Si vreau sa am posibilitatea sa pot cumpara si duminica ! Daca "inspiratul" parlamentar dorea sa-si ajute prietenul buticar sa castige mai mult, sa-i poata sponzoriza campania electorala, putea inventa altceva nu aceasta propunere aberanta. Probabil ca initiatorul acestei propuneri uraste economia de piata si concurenta. Nu-i asa ca era mai bine pe vremuri cand pretul gunoiului de grajd era stabilit prin decret prezidential ?

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri