Comentarii pe articolul Impozitul pe mai multe case: Solutie pentru buget sau gafa guvernamentala?


Vreau si eu un nou Primministru !

Terzi Petre la 13 Mai 2010, ora 11:36
Vreau si eu un nou prim ministru, dar nu PSD-ist si Nici PNL-ist !

Vreau un Primministru care, dupa declararea comunismului ca ideologie criminla, sa continue actiunile de inlaturare a tradatoriilor bolsevici, ai caror bunici inca din 1921, s-au declarat antinationali, luptand sub steagul cominternului pentru dezmembrarea Romaniei Mari, si au imbrascat repede in 1990, o haina de "om de bine" si inarmati cu democratia occidentala au praduit economia nationala, dupa ce au pus populatia sa strige "noi nu ne vindem tara" ne-au facut milionari, dandu-ne niste cupoane, pe care le-au adunat cu ajutorul tiganilor si patronii de bufete din mainile orasenilor si taranilor naivi. Mai tarziu cu ele au cumparat, prin asa zisa "privatizare", termen pe care capul bolsevicilor, Barladeanu se straduia s-o explice poporului, la TVR1 inca din anul 1990.
Eu as vrea de asemeni un viitor Primministru care sa aiba curajul sa demareze cu un guvern reformist, modificarea codului fiscal, in sensul recuperarii impozitelor neplatite pe veniturile nedeclarate, cu care si-au construit palate, si case de vacanta, cu multa ostentativitate. Ma refer la bugetarii din randul politiei, magistratilor, functionarilor publici, de la fisc, din banci, precum si alte structuturi bugetare. Nu as elimina nici pe alesii poporului si bugetarii, care dau declaratii de avere, dar fiscul nu verifica daca pentru aceste averi au achitat taxele fiscale aferente. Prin incasarea taxalor neplatite, evident cu penalitatile de intarziere aferente, cred ca bugetul se va restabili, scapand pensionarii de cosmarul amenintarilor proferate de televilunile subordenate financiar si mediatic, "papusarilor bolsevici" .
Doamne da minte parlamentarilor actuali, sa se trezeasca, dupa zgomotul in infernal al televiunilor amintite, ca sa- l sprijine pe noul priministru, in reformarea Romaniei ! Vom trai si vom vedea !

  Inapoi la articolul Impozitul pe mai multe case: Solutie pentru buget sau gafa guvernamentala?

Setari Cookie-uri