Comentarii pe articolul Sindicatele anunta ca salariul minim stabilit de Guvern pentru 2008 este de 450 lei


SALARII DE MIZERIE

Adrian Trifan la 18 Octombrie 2007, ora 11:18
SALARII DE MIZERIE
De ce sa investesti in productie unde beneficiul este minim si iti recuperezi dupa ani investitiile cand bine mersi se pot face bani frumosi in alte domenii speculative cu castiguri fabuloase si imedite.si chiar daca face productie un patron nu ofera mui mult de sal. min.pe ec.chiar daca muncitorul respectiv este calificat.patronii nu fac diferenta intre un muncitor calificat si unul necalificat,cand este vorba de salarii.iti convine bine, nu ? atunci pa !gaseste altii .sindicatele ? unele au alte interese decat cele statutare.asta v-o spune unul ce a fost lucrat pe la spate chiar de un lider de sindicat.sa ne auzim cu bine . TETTEA.
Elena Artemisa Popescu la 18 Octombrie 2007, ora 12:42
Numai despre salariu minim se vorbeste, un parlamentar care face salariul minim sa traiasca si el cu ei. sa-si cumpere casa, masina, sa tina copii la scoala... de aia se duce Romania de rapa. Dupa 17 ani de scoala( studii superioare )si 3 ani de munca am 750 lei , cum sa fiu multumita si sa nu plec in starinatate sa muncesc la negru ? Cat sa mai astept sa ne facem bine?
Elena Balan la 20 Octombrie 2007, ora 11:22
Este foarte bine ca sunt discutii in jurul valorii salariului minim pe economie!As dori ca bancile sa acorde facilitati,pentru aceasta categorie de cetateni care apeleaza la serviciile lor, sa putem sa ne crestem si noi copii si sa-i ajutam sa se perfectioneze cu o pregatire suplimentara , care este foarte costisitoare pentru un salariu minim pe economie,pentru ca din pacate mai sunt si alte cheltuieli, sa putem sa-i intretinem la facultate si care si cate alte probleme, care din pacate se reduc la problema valorii leului.Dupa 31 ani vechime integrala in munca, sunt in posesia salariului minim pe economie, si sunt bucuroasa ca il am si pe acesta, pentru ca am sotul pensionar,bolnav de inima si un copil la liceu, care vrea sa mai faca si studii superioare. Cand ma scol dimineata, primul lucru pe care il fac este sa ma rog la DUMNEZEU pentru sanatate, putere ca sa-mi mai gasesc inca un job part time ca sa fiu multumita.
Cozma Aurel la 20 Octombrie 2007, ora 16:08
Politica economica posdecembrista este cauza principala a scaderii nivelului de trai al populatiei. In anii `90 Petre Roman amagea populatia afirmand ca va munci mai putin si va castiga mai mult.Unde este si ce face acum acest mincinos si toti ceilalti de teapa lui.
Cu o economie care se bazeaza pe comertul in piete si bazaruri si in care bugetul de stat se alimenteaza din taxele si impozitele asupra populatiei nu vom avea niciodata demnitatea de care ar trebui sa se bucure poporul roman.
Cosmin Zanfir la 20 Octombrie 2007, ora 22:54
Elena, iti inteleg nemultumirea dar pot sa-ti spun ca dupa 22 ani de scoala si 12 ani de munca am 750 x4 ori salariu.Viata este o lupta permanenta.Nu ti-as dori sa fi nevoita sa muncesti afara , sa nu crezi ca vei fi cu buzunarul plin acolo.Sunt 1-2 domenii pentru calificati care aduc niste sarii acceptabile.Restul...mizerie, exploatare si rasism.Chestiunea de fond este ca daca patronatul ar fi obligat sa dea salarii minime de 2.3 ori cat sunt astazi in secunda nr.2 ar iesi la iveala lipsa de productivitate si apoi...falimentul si apoi...somaj si apoi foamete adica mari probleme sociale.Vrei sa ne intoarcem in epoca aceea ? Capitalismul merge pe investitii, productivitate si calitate in orice activitate adica cunoastere,pricepere si buna executie.Urmareste aceste 3 tinte si cu siguranta viata ta profesionala se va inbunatati.Succes !

  Inapoi la articolul Sindicatele anunta ca salariul minim stabilit de Guvern pentru 2008 este de 450 lei

Setari Cookie-uri