Comentarii pe articolul Motiunea a picat la limita. Guvernul Boc ramane


comentariu

la 15 Iunie 2010, ora 18:29
nu ai ce sa comentezi,guvernul Boc ne fura pe fata si isi bat joc de toata populatia Tarii,dar ne meritam soarta pentru simplul fapt ca ei mai exista!
Petre Vasile la 15 Iunie 2010, ora 19:25
Ne meritam acesti conducatori - pe vremuri domnul tarii spunea : ,,Prosti dar multi"
acum imparatul basescu spune : MULTI dar PROSTI -
Pacat pentru cei care pierd banii de medicamente, banii de paine si speranta zilei de maine, numai pentru ca videanu, udrea , berceanu si acolitii lor sa prospere in afaceri cu statul .
Democratia aclamata de basescu e un mit , iar la orizont se vad norii negri ai totalitarismului .
Ce credeti ca basescu pleaca - nu dupa ce termina mandatul va alege din doua- una - ori va solicita cineva din popor ca acesta sa ramana presedinte pe viata ori va trece pe post de prim ministru iar pe boc il va pune presedinte - ca asa e in democratie .
Ciocan Mihaita Liviu la 15 Iunie 2010, ora 19:29
Da, exact :
Ptr ca ei INCA EXISTA , NE MERITAM SOARTA CU VARF SI INDESAT. SPER SA AJUNGEM CAT MAI CURAND SA MERGEM IN PATRU LABE SI GUVERNUL BOC, POC 5, SA NE TINA HAMURILE. VAI DE MAMA NOASTRA DE PROSTI ...
Croitoru Cristian la 15 Iunie 2010, ora 23:43
asta este oameni buni....ne meritam soarta....o sa ajungem la balamuc in ritmul asta...noi in final cu ce mai ramanem...daca domnul boc taie la noi in halul asta...oricum va salut shi sper ca intr-un final o sa se mai rezolve shi din problemele astea
Mihnea Tiberiu la 16 Iunie 2010, ora 08:37
Circul de la votarea motiunii de ieri,adica galagie .huiduieli ,cartonasul rosu,pancarde aruncate in sala ,plimbari ca pe bulevard,...este oglinda celor care au ales pe acesti deputati si senatori.Ma felicit ca nu am participat la alegeri si ca am depasit acest joc politic.

  Inapoi la articolul Motiunea a picat la limita. Guvernul Boc ramane

Setari Cookie-uri