Comentarii pe articolul VERDICT: Salariile bugetarilor, taiate. Pensiile NU! [Update7]


rusine!

Isabela Amortoae la 25 Iunie 2010, ora 12:19
Sa le fie rusine tuturor celor care au dat astfel de verdicte!
daca taiereile de pensii nu sunt constitutionale,de ce reducerea salariilor sunt constitutionale?
sau domnii magistrati se gandesc ,la felul cum arata,ca mai au putin si iasa la pensie si sa nu fie afectati la bani..nu?
la tinerii care muncesc la stat nu se gandeste nimeni,ei ,magistratii ,doar la ei se gandesc nu?
ca doar la salariile lor fabuloase au de unde da 25 % dar noi cei mici cu salarii de mizerie de 700RON..ce facem?
inca o data,romanii au dat dovada de marsavism! asta e tara care ne-a meritam ca i-am ales pe CEI care traiesc bine..ei ..nu noi!
Eve la 25 Iunie 2010, ora 12:39
Pensiile nu se taie pt. ca e un drept castigat pentru munca depusa de-a lungul vietii. Pensionarii nu au alternativa!!!

Salariile se taie, nu-ti convine, specializeaza-te, schimba-ti jobul, pleaca sa lucrezi in afara, cine te-a pus sa lucrezi la stat si sa astepti pomana lui?
Siu Cristina la 25 Iunie 2010, ora 13:21
La stat sau la patron, prea putini romani au salarii foarte mari si cei care le au mari,tineri fiind, se epuizeaza in niste orare de lucru care-i omoara la nici 40 de ani( deci n-au facut nici o branza...).Se presupune ca atata timp cat esti inca in picioare si poti muncii ai sansa sa-ti gasesti(poate) un serviciu platit bine(asta daca schimbi locurile de munca ca pe ciorapi!).In schimb un pensionar nu mai are nici o posibilitate pentru ca-i batran, ca-i bolnav, ca-i obosit, ca-i rupt deja de o realitate de lucru care l-a depasit de mult prin progresul tehnologic. In categoria asta nu intra, insa, cei care au pupat puterea-n fund sau au aparat-o de...muste-in speta fostii securisti- care ies la pensie la 50 de ani, cand pe mine ma asteapta inca 15 ani buni de munca plina pana la pensie!! Sincer, pensionari de merit(adica cei cu varsta si contributia depusa o viata intreaga) chiar nu au de ce sa fie in rand cu lucratorul care inca mai are de contribuit...Si daca ii tai din pensia care oricum este o mizerie inseamna ca va trebui sa fi in stare sa-l ajuti , sa-i completezi ce i se taie, ca altfel il condamni la moarte sigura pe el, iar pe tine(copil, nepot, ruda)la damnatie vesnica! Si apoi, nu vei fi lucrator vesnic, iti va veni randul la pensie, si daca acum comitem o asemenea eroare inseamna sa cream un precedent periculos...cine stie, pana ne vine si noua randul, nenorocitii astia se vor gandi ca nu ne mai trebuie pensie de la stat, si cu toata contributia de-o viata nu ne mai dau nici mizeria asta de pensie ci doar un sut in partile moi dorsale si...drum bun spre cimitir!-asta daca ai avut bunul simt sa-ti faci loc de veci din vreme, altfel, la groapa de gunoi sau la canal, ca in curand nu va mai fi loc nici la groapa comuna... Dumnezeu sa ne aiba in grija conducatorii si sa le dea gandurile alea bune! Si pe noi sa ne tina in viata macar pana le vine celorlati mintea la cap!!
Mihailescu Andrei la 25 Iunie 2010, ora 13:31
Corect EVE, Isabela ar trebui sa ti iei un job si peste noapte..prea mult somn strica..sau inapoi la scoala....facultate, master, doctorat apoi pretentii
Felicia Onel la 25 Iunie 2010, ora 13:40
Lasa mey ca bugetarii mai traiesc si din "atentii"....
Bravo Curtii Constitutionale......ati mai dat o speranta pensionarilor....
Lavinia la 25 Iunie 2010, ora 18:22
Dar mamele? ele cum o sa si creasca pruncii?sa se specializeze si ele?
la 25 Iunie 2010, ora 18:32
Au gresit CCR ,de ce numai pensiile judecatorilor,procurorilor,magistratilor asistenti si judecatorii CCR sunt corect stabilite,deci nu este permisa recalcularea,iar la celalalt personal care au beneficiat la limita de varsta de pensie de serviciu(personal auxiliar de specialitate=grefieri)trebuie sa le fie recalculata acest drept de proprietate obtinut?Ce sa intelegem din aceasta hotarare?A fost corect luata fata de toti pensionarii?Cei care am iesit la limita de varsta si mai mult am cotizat si am crezut in legea speciala,acum suntem dati la o parte.Inteleg ca parlamentarii care sunt in sistem numai 4 ani deci nu este cazul de a vb.despre pensie de serviciu,dar cel care a lucrat in aceeasi meserie si aceleasi conditii ca si magistratii sa fim dati la o parte fara insemnatate si respect.Deci legea este pentru dulai nu si pentru catei.

  Inapoi la articolul VERDICT: Salariile bugetarilor, taiate. Pensiile NU! [Update7]

Setari Cookie-uri