Comentarii pe articolul Medicii, pusi sa aleaga: ori la stat, ori la privat. Cati vor pleca din tara?


Intrebare

Bratu Angelica la 19 August 2010, ora 10:31
Se refera cumva la medicii care la spital nu-ti fac nimic si te invita la cabinetul sau privat?
Nu stiu cum se intampla in alta parte, dar in Galati asa ceva se practica.Eu merg cu trimitere la consult la un medic specialist ( sau mai multi), programarea dureaza foarte mult ( si cateva luni) poate te lasi pagubas.Si in cele din urma ajungi la privat, acelasi medic care spre surprinderea mea te mai cheama la control si in spital sau la policlinica cand nu are timp la cabinet.
Cred ca este foarte corect sa-si rotunjeasca veniturile la privat sau ca privat dar de ce uita sa-si faca meseria la stat . Nici macar programul nu si-l respecta la stat .
Stiati ca mai bine din jumatate din posturile blocate in sistemul sanitar sunt blocate de cei care lucreaza in strainatate? Daca e asa bine acolo de ce nu isi dau demisia?
Asa ca bietii medici din Romania nu vor emigra nicaieri pentru ca spagile pe care le solicita depasesc cu mult salariile de afara.Si indiferent ca acum lucreaza la privat sau nu ca sa fii tratat sau macar sa se uite cineva la tine trebuie sa platesti ffffffffoarte mult fara chitanta.


  Inapoi la articolul Medicii, pusi sa aleaga: ori la stat, ori la privat. Cati vor pleca din tara?

Setari Cookie-uri