Comentarii pe articolul Microsoft anunta ca era XP ia sfarsit la 30 iunie 2008


Apare windows 7!

Gabriel Marinescu la 18 Iunie 2008, ora 17:43
Apare windows 7!
Nu va grabiti sa dati deja in balbaiala de frica lui Vista,ca e deja pregatit urmatorul sistem,care va avea si direct X11,si 12!Vista este un sistem f.bun,nu trebuie sa fugim de el decat ca pret!Eu il am si sunt f.multumit de el desi abia acum il "deslusesc"zi de zi.Toti care il hulesc o fac pt.ca el este f.diferit de XP incepand cu instalarea.Este f.intins-ocupa in jur de 30Gb(!!) ia pe suportul DVD de pe care il instalati(de fapt il initiati)"intra"doar 4Gb!De unde intra restul?DE PE NET!Deci fara net nu il veti avea functional,iar renumitele deja drivere se iau tot de pe net.Odata instalat complet si corect va fi mult mai stabil decat XP-ul.Daca il procuram "smenuit"as recomanda macar achizitionarea programului Windows Live One Care care are grija de el maintenandu-l si protejandu-l de atacuri malwere(virusi,spioni,etc)si toate acestea la doar 29$!Nu intra in discutie pretul sistemului,subliniez,care merita de asemenea sa fie ULTRA EDITION,numai ca asta intr-adevar este scump,de "sari din pantofi"!
Constantinescu Antoniu la 19 Iunie 2008, ora 08:22
desi vista este un sistem foarte bun, xp va ramane cativa ani in grafic asa cum a facut si 98 cand a aparut xp-ul si asta in primul rand se datoreaza faptului ca xp este un sistem foarte bun si in al doilea rand ca vista cere multe resurse si cei care au calculatoare nu cred ca o sa-si schimbe asa repede sistemul.
de exemplu eu am un sistem bun care merge si cu vista pe care l-am incercat dar am revenit la xp deoarece cere mai putine resurse si programele ruleaza mai bine iar deocamdata nu sunt dispus sa mai investesc in compunente hard cum ar fi memoria sau procesorul.
Marian la 13 August 2009, ora 13:34
din punctul meu de vedere vista arata foarte bine estetic,dar nu cred ca asta conteaza foarte mult. merge foarte bine,nu vad nici o diferenta intre vista si xp,asta probabil din cauza ca am investit ceva banuti in pc meu. am folosit ceva vreme vista,din curiozitate,acum folosesc xp-ul pentru ca m am obisnuit cu el si imi merg foarte bine jocurile si programele folosite zilnic.

  Inapoi la articolul Microsoft anunta ca era XP ia sfarsit la 30 iunie 2008

Setari Cookie-uri