Comentarii pe articolul Statul nu-si va recupera datoria de la Rompetrol. Contractul este "beton"


contract beton

Soare Severina la 6 Octombrie 2010, ora 09:12
ma gandesc ca atunci ca acest contract ''beton'' a fost incheiat au existat totusi si consultanti juridici din partea statului roman...cat de incopententi sunt acestia vedem prin astfeld e contracte..totusi cineva a semnat acel contract. prin acest fel a defavorizat statul roman si deci este obligatoriu si fie tras la raspundere impreuna cu echipa care a consultat si acceptat contractul..inca o dovada de coruptie in sanul functionarilor platiti din banii romanilor?
Mihaela la 6 Octombrie 2010, ora 14:03
Pai contractul beton a fost facut in cardasie cu autoritatile statului de la vremea respectiva . Miliardarul de carton cu ajutorul matusii Tamara si apropiatilor au adus o firma mare de avocatura care i-a facut un contract beton.Cred ca a unitat dl. Patriciu ca betonul se poate sparge sau sfarama.
Pascu Mihai la 6 Octombrie 2010, ora 15:16
daca vrei sa vinzi un garaj , de la finaciar ti se cere sa platesti toate restantele-taxe, impozite, amenzi -pe care le ai catre stat .Cand s-a vandut rafinaria ,si dl patriciu a incasat 2 mld de euro, de ce statul a eliberat certificat fiscal pentru activele acestei, sau de ce nu l-a obligat intai pep proprietar sa plateasca datoria restanta si apoi sa ii elibereze un certificat fiscal fara datorii ?
de ce nu pot vinde si eu garajul cu datorii de 1 leu daca dl. patriciu a vandut o rafinarie cu datorii de 500 mil euro?
la 6 Octombrie 2010, ora 15:19
Comedie in zece ani cu patru personaje :
1. Statul Raman(proprietarul) - prostul prostilor si reprezentantul de drept al nostru al geto-dacilor.
2. Metromidia - fata bogata de maritat cu zestre si petitori multi .
3. Catriciu - negustor cinstit(hot neprins) si mire de profesie.
4. Mazahii- negustor cinstit(pe bune) si mire de ocazie.


Statul a vandut pe aproxipativ 40 milioane. $ rafinaria pentru ca avea acele datorii dar activele rafinariei faceau inca destui bani. Probabil ca numai licentele, planurile si aprobarile pentru a construi o rafinarie ca Metromidia faceau mai mult de 50 mil $.
Catriciu a cumparat rafinaria cam la acelasi pret de la fondul acela de investitii si si-a asumat plata datoriilor prin obligatiuni. Si-a luat aliat temporar OVM.
In urmatorii ani Catriciu a majorat capitalul metromidia prin majorari de capital social dubioase si la limita legala. A avut grija ca rafinaria sa aiba numai pierderi prin clasicul sistem SUVEICA si intre timp a gajat cat a putut din activele rafinariei.
Dupa 7 ani Catriciu a vandut Rafinaria pe 2 miliarde de $. Statul nu a incasat nici 1$ impozit ???!!!!
Bravo domnule catriciu ! Un Raman care a reusit !
Mazahi au mai gajat si ei ce a mai ramas pe acolo sa nu mai ramana nimic.
Dupa zece ani statul se alege cu datoriile. Adica actionar intr-o societate care nu mai are capital social din cauza pierderilor si va trebui ori sa aduca bani pentru a completa capitalul social ori sa o lichideze. Bani nu are de unde sa aduca iar daca o lichideaza se alege cu praful de pe toba.
Noi toti ramani vom plati acele datorii ca asa este mai mereu STATUL RAMAN mai prost.
Catriciu spune acum ca datoriile de fapt nici nu au existat, si daca i-am lua acei bani si l-am lasa in pielea goala in Piata Victoriei el va face iarasi banii din Metromidia.
Ar fi o solutie pentru STAT ca sa mai iasa din criza caci gura pacatosului adevar graieste pe jumatate.
Parerea mea este ca pentru Ramania solutia este tot o Revolutie dar Adevarata cu Ghilotina sau cu Teapa ca ceva autohton, traditional si fara Euri.

Catre serviciile concrete - Orice asemare cu personaje reale din viate de zi cu zi de la TV este pura intamplare.
Atat ne-a mai ramas sa radem.
Poinar Daniel la 6 Octombrie 2010, ora 15:22
pai este foarte clara treaba in opinia mea...s-a facut a doua mare tranzactie din Romania dupa privatizarea BCR si au furat si de aici..
la 6 Octombrie 2010, ora 17:27
NATIONALIZARE asta este modul de despagubire
Dina Mihai la 6 Octombrie 2010, ora 18:49
@Pascu Mihai,

din ceea ce stiu, si se vorbeste in anumite cercuri despre asta, o mare 'contributie' a avut-o PM din aceea vreme, adica tariceanu-motocicleanu.

PS am citit de curind ca orice tranzactie in care e implicat statul roman, trebuie sa aibe semnatura PM.

  Inapoi la articolul Statul nu-si va recupera datoria de la Rompetrol. Contractul este "beton"

Setari Cookie-uri