Comentarii pe articolul 13 motive pentru care Cabinetul Boc trebuie sa ramana la guvernare. Cum vi se par?


13 motive pozitive ? Vezi raspunsul !

Eu la 20 Octombrie 2010, ora 16:33
1. Tehnologia de varf a ajuns la Cluj datorita lui Nicoara... Boc nu a avut nici o contributie in acest caz. In orasul Cluj-Napoca a mai facut cate ceva, pentru ca aici a luat decizii fara Basescu. La Bucuresti nu are cum, ca daca iasa din fagasul pe care i la trasat Basescu... dispare ca magarul in ceata.
2. Emil Boc NU a reusit sa asigure echilibrul intr-o conjunctura foarte dificila economica, financiara, sociala, mediatica, juridica si politica. Acest lucru se vede clar... cnad si politistii si angajatii de la finante ies in strada.Acordul incheiat cu FMI, este cel mai GREU juc ce la pus pe spinarea cetatenilor.
3. Emil Boc nu a oprit fraudele ci le-a intensificat si pedeasupra a distrus 150.000 de firme cu rpostiile Forfetare din capul lui.
4. Emil Boc are o identitate DICTATORIALA clar definita. Prin deciziile sale subjuga poporul de la intelectual la taran de la elev la pensionar.
5. Emil Boc pune bazele unui ambitios de dictatura si subjugare a polulatiei. Premierul coordoneaza reformare din temelii a sistemului social, taind pana si leafa pentru mame producant un Genocid.
6. Guvernul Boc a adoptat un pachet de masuri care distruge total economia romaniei punand firmele la biruri mari, impozit forfetar, TVA marit, impozit pe tichetele de masa, impozite peste impozite.
7. Guvernul Boc a dat peste cap toata legislatia fiscala... agentii economici nu mai stiu ce si cand au de platit... ca schimba peste noapte orice fara sa se consulte cu parlamantul...El doar atata stie Ordonante de urgenta... si asumarea raspunderii pe orice lege...Ce rol mai are parlamentul ? desfiinteaza-l de tot, daca tot nu mai au vre-un rol in politica romaneasca si Boc... clarifica singur orice lege.
8. Guvernul Boc a adoptat legea executiei firmelor...daca ai intarziat cu plata darilor... te executa fara drept de apel... dar cand de la stat astept sa primesti banii... te amana si un an.
Mie mi-a blocat conturile pentru 11.000 de lei ce aveam restanta de plata, dar aceasta sa datorat neincasarii unei suma de 318.000 lei de la stat din luna Aprilie. Pentru o lucrare de 750.000 ron care am facut-o pe cheluiala mea... fara nici un avans, am fost obligat sa platesc TVA-ul si Impozit pe profit fara sa incasez banii si ne incasand am ramas cu o restanta de 11.000 la buget... pentru care mi-a blocat conturile.
Asta e reforma de relansare economica... Bagaias sarma in nas ca la porc !
9. Guvernul Boc a crescut ponderea achizitiilor publice in randul clanului PDL... ca altii nu au avut acces reusita la licitatii, totul numai cu aranjamente. Iar ca sa nu poti depune contestatie, a mai introsus sun comision... pe care sa-l platesti pentru a avea dreptul sa depui o contestatie... iar procesle controlate in asa fel sa pierzi si sa nu mai iti recuperi nici comisionul platit pentru contestatie.
10. Guvernul Boc a marit plafonul de procedura... in asa fel sa renunti la proiecte din cauza complicatiilor de implementare.
11. Guvernul Boc a accelerat reducerea salariilor pentru bugetari, in asa fel sa ii scoata in strada. In loc sa le creeze facilitati celor ce renunta la servicii in administratia publica si sa se apuce de lucru... ii tine tot acolo, dar le taie salariile sa nu-si mai paota plati daroriile la banci si sa fie executati silit.
Sa impuna si bancilor sa reduca cu 25% executarile silite.
12. Emil Boc are constiinta incarcata de erori si un mecanism puternic de autodistrugere. Toate corectiile le face pentru ca sa ii cante in struna la mistretul de la FMI care cauta sa ne tine la limita existentei, devenind doar o tara consumatoare nu una producatoare. FMI = Faraon !
13. Premierul Boc si-a garantat independenta... si de aceea nu mai vrea sa iasa la dialog social sau cu presa. Buricul Pamantului... la care nu-i mai ajung jurnalistii cu microfonul la nas...
Banjocura lumii suntem sub teroarea acestiu Pitic indracit.
In el nu incape Satana in picioare si sta incolacit.
Mergi la rachitele Inbecilule sa vezi daca te mai aleg consatenii ca si premier. Premier la Ciurda !
Un Roman la 20 Octombrie 2010, ora 17:13
sunt total de'acord cu tine... eu nu inteleg de ce nu iesim toata populatia in strada... sa luam exemplu de la francezi... trebuie sa facem ceva sa dam jos acest guvern incapabil....
Muraru Mihai la 21 Octombrie 2010, ora 09:59
Absolut de acord. Toata tara este intr-o stare de alienare mintala, acest guvern a reusit sa inebuneasca pe toata lumea. Si doar Banca Mondiala este cea care zice ca este ultimul din Europa la masuri anticriza...
Mendelssohn S la 21 Octombrie 2010, ora 10:48
Il adaug eu pe al 14-lea. Daca pica Boc, sare euro. Daca ramane Boc, euro scade la loc. Eu (si odata cu mine o masa uriasa de datornici la banci) vreau ca euro sa scada. Asa ca desi nu ne place guvernul BUBA, se pare ca cel putin pe termen scurt imi convine sa ramana. Mi s-ar putea reprosa ca ar trebui sa am taria sa fiu erou, sa ma zbat ca BUBA sa cada chiar daca pica impreuna cu leul pentru ca pe termen lung va fi mai bine.

  Inapoi la articolul 13 motive pentru care Cabinetul Boc trebuie sa ramana la guvernare. Cum vi se par?

Setari Cookie-uri