Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?


Intre REALITATE si MISTIFICARE

Iancu Fidelio la 9 Noiembrie 2010, ora 12:10
- N-ar fi fost rau sa fi fot mai bine mediatizat textul proiectului de lege, de vreme ce ne afecteaza pe toti
- Cuantumul amenzii nu este gandit sa fie platita cu nonsalanta si abaterea sa fie repetata.
- Cauciucurile de iarna sunt utile si cresc gardul de siguranta in trafic, dar nu la orice viteza si cu orice comportament aberant. Trebuie umblat la educatia rutiera, prin legislatie, in sensul sanctionarii comportamentul agresiv si inconstienta care pune in pericol ceilalti participanti la trafic.
- Nu mai acceptam justificari ieftine de tipul am fost luati prin surprindere - e o incompetenta pe care nu o sanctioneaza nimeni - trebuie sa ne cosntituim in parte vatamata si sa cerem daune de la toti cei vinovati de neajunsurile din trafic - autoritati, prestatori, soferi.
- legea este una pt toti - ma indoiesc ca toate echipajele RAR si Politie rutiera au anvelope de iarna - sa-si dea singuri amenzi ca nu au din ce sa le cumpere, doar bugetul e sarac, sau iarasi vom asista la niste "achizitii publice perfect legale", prin care tot noi varam bani in punga unora "alesi"
- sa nu fim mai catolici decat Papa - nici noi sa nu tipam, nici ei sa nu fie habotnici - masuri de genul asta nu se iau in ceasul al 12-lea iar daca se fac, se acorda o perioada de conformare. Eu propun termen de aplicare 15 martie, macar cate o anvelopa pe luna sa-mi pot lua.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati amenzile pentru lipsa anvelopelor de iarna?

Setari Cookie-uri