Comentarii pe articolul Esop: Piata imobiliara din Romania, influentata de interesele persoanelor publice


Nu-l mai criticati pe Patriciu

Valentin Mandache la 24 Iunie 2008, ora 14:38
Nu-l mai criticati pe Patriciu
Treburile astea ca Patriciu a zis ca va cade piata imobiliara sau bursa, iar el siretul si ticalosul investeste saptama viitoare in aceste domenii este simptomul tipic romanesc de a lua o afirmatie din contextul ei si a o pune in a ceea ce ii convine Damboviteanului destept. Patriciu domnilor s-a referit la piata in general, la fenomenul de specula rampanta si lipsa de fundamente economice a preturilor de Paris in maghernite, la fel si la Bursa- BVB care nu este Wall Street. Faptul ca el investeste in imobiliare sau la aceiasi bursa: sunt in poiecte premium pe bune, studiate si intoarse pe toate fetele. Astfel de proiecte exista in Romania, dar le numeri pe degete si ele nu determina piata nerealista care e determinata de caii verzi pe pereti ai proprietarilor si dezvoltatorilor de week end bucuresteni. Nu va mai imbatati cu apa rece ca l-ati prins pe Patriciu cu mata in sac, nu l-ati prins deloc, v-ati prins singuri fara macar sa realizati asta.
Piata se va prabusi exact asa cum a zis Patriciu, vor ramane numai cei buni si profesionisti asa cum e Patriciu. Cand veti pricepe asta odata!

  Inapoi la articolul Esop: Piata imobiliara din Romania, influentata de interesele persoanelor publice

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile