Comentarii pe articolul Ce impozite platim pentru masini in 2011


impozite

Tepelea Catalin la 5 Ianuarie 2011, ora 09:50
cea mai simpla cale de a obtine bani...sa maresti impozitele.....orice prost ar stii asta.....nu iti trebuie strategii mari de relansare economica.....maresti impozitele si apoi declari crestere economica....simplu.....
Olah Nicolae Ioan la 5 Ianuarie 2011, ora 12:29
Pentru romanul de rand costurile intretinerii unui autoturism devin din ce in ce mai greu de suportat. Pe langa impozite si Rca avem de suportat tot mai mult si costurile cu reparatiile datorita proastei stari a drumurilor pe care circulam.
Daniela Goya la 6 Ianuarie 2011, ora 02:23
"Pentru romanul de rand costurile intretinerii unui autoturism devin din ce in ce mai greu de suportat. Pe langa impozite si Rca avem de suportat tot mai mult si costurile cu reparatiile datorita proastei stari a drumurilor pe care circulam."

Este destul de dureros din postura de cetatean corect,onest,obisnuit al acestei tari sa ti se impuna taxe ce nu se justifica,fara a asigura in scimb servicii de calitate.
Cei ce conduc azi destinele romaniei sunt raspunzatorii morali.

"cea mai simpla cale de a obtine bani...sa maresti impozitele.....orice prost ar stii asta.....nu iti trebuie strategii mari de relansare economica.....maresti impozitele si apoi declari crestere economica....simplu....."

Cine o fi inventat "alba neagra"?insa este cert de practicat o practica cu "devotament"guvernantii.

Am hotarat cu familia sa ne repatriem(din USA),sa investim in Romania la o simpla "actualizare" a tot ce inseamna repatriere:bunuri personale (masina) aduse in tara realizezi la ce esti supus.Nu vom renunta insa ...
Cu bine,

Simplu Cetatean la 6 Ianuarie 2011, ora 20:42
...

  Inapoi la articolul Ce impozite platim pentru masini in 2011

Setari Cookie-uri