Comentarii pe articolul Dupa lansarea Loganului restilizat, Dacia aplica reduceri pentru modelul vechi


Pentru Silviu

Golanel la 4 Iulie 2008, ora 00:44
Pentru Silviu
Nu este vorba decat de o restilizare, la mecanica nu s-a schimbat ceva, nu vad de ce ar da cineva cateva sute de euro doar ca sa aiba mici modificari la partea estetica a masinii.
Sa nu uitam ca pentru unii 1000 de euro conteaza la luarea deciziei de cumparare a unei masini, ca sa nu mai vorbim ca decat sa iei "o Marie cu alta palarie" mai bine iei o Marie mai dotata (vezi ABS-ul de la Logan cu GPL)
Grig la 5 Iulie 2008, ora 21:16
Dragilor, Loganul este un autoturism facut pentru o anumita categorie de oameni cu un anumit venit, la raportul calitate pret va las pe voi sa spuneti un autoturism mai bun, si pe deasupra cum credeti ca se justifica nr mare de vanzari? sa nu mai fim rautaciosi, daca aveti bani si doriti sa va respectati sunt alte marci care au tot ce va doreste inima. Vreau sa-mi spune-ti o marca de masina si ieftina si buna
Kostagh la 9 Iulie 2008, ora 11:21
@grig.
Stimate domn,
La aceleasi dotari NU vei gasi o masina mai buna ca Loganul. Eu unul am luat oferte de la TOT ce exista pe piata romaneasca si pana la urma tot Logan mi-am luat. Simplu. Si n-am regretat o clipa decizia luata! Traiasca Loganul! Ura pentru DACIA! Am dat 10.000 de euro pe un Prestige cu TOT ce se poate, inclusiv instalatie audio custom, senzori de parcare, geamuri electrice peste tot, si asa mai departe. Ceva similar de la Opel, Renault, Suzuki, Kia sau Hyundai ma costa peste 12.000. Am o masina buna si mi-am pastrat si 2000 in buzunar cu care am facut 2 vacante.
Chiru Adrian la 10 Iulie 2008, ora 08:37
De acord cu parerea buna despre Logan. Masina este mai mult decat acceptabila pentru pretul ei. Diferenta de bani repezinta snobismul care ca si prostia se plateste cu bani buni!

  Inapoi la articolul Dupa lansarea Loganului restilizat, Dacia aplica reduceri pentru modelul vechi

Setari Cookie-uri