Comentarii pe articolul Credibilitatea Romaniei, din nou in corzi. Statisticile bugetare - incomplete sau gresite?


Tara mica si amarita

Stoian Marius la 27 Aprilie 2011, ora 09:26
Tara mica cu conducatori mici, plina de ambitii de a deveni partener cu marile puteri europene. Ei ne-au primit in UE ca piata de desfacere, nu ca un concurent al producatorilor proprii. Adoptarea EURO ca moneda in Romania echivaleaza, printre altele, cu deschiderea si imblanzirea liniilor de creditare, a investitiilor straine, cu posibilitatea de a produce si exporta in aceleasi conditii concurentiale in UE. Mai marii Europei nu vor accepta in veci sa piarda pozitia dominanta asupra tarilor mici (pietelor de desfacere) asa ca atunci cind indeplinim criteriile initiale, schimba 'juriul' si trebuie sa o luam de la capat. Cu exceptia clasei politice si a acolitilor acestora, va rog sa recunoasteti, cu mana pe inima, beneficiile aduse de aderarea la UE; sunt foarte putine.
Moldoveanu Emil la 27 Aprilie 2011, ora 10:45
A nega beneficiile aderarii la UE este cam acelasi lucru cu a nega trimiterea unui copil la scoala. Acolo unde poate sa ia bataie de la un altul mai mare care este dornic sa ii manance sendvisul, sa ii fure stiloul si altele de genul asta. Este periculos pentru ca si masa de virusi in aerul pe care il respira este mai mare decat cea din parc unde il ducea bunica, sau bona, la plimbare.
Nu stiu de ce dar la un amarat care posteaza pe aici nu este asa de condamnat o tampenii ca asta; realitate este ca sursa se afla la capitalistii romani care facand avere in principal cu statul nu sunt capabili sa infrunte o concurenta mai dura (cat de loiala nu stiu) cu altii.

  Inapoi la articolul Credibilitatea Romaniei, din nou in corzi. Statisticile bugetare - incomplete sau gresite?

Setari Cookie-uri