Comentarii pe articolul De ce nu vom fi pregatiti niciodata sa platim pentru continut online


taxare?

Bratosin Carmen la 5 Mai 2011, ora 17:14
avind in vedere ca nu mi-am luat si nici nu am de gind sa imi iau aifon, aiped si alte aiuri, nici smartfon, pentru ca nu dau banii pe ce e la moda ci pe ceea ce imi este util, o sa intru pe net in continuare de pe laptop. daca va fi pusa o taxa pe continut online, nu o sa mai intru pe site-ul ala, simplu. asa cum e acum cu financial times sau cu anumite articole din ziarul financiar. ma reorientez si o sa citesc altceva.

si la fel si cu mailul sau cu orice altceva, o sa trec la variantele gratuite sau daca nu vor mai exista, o sa renunt de tot.

in definitiv, pina acum 12 ani nici nu aveam internet...
Bobis Ovidiu la 5 Mai 2011, ora 22:10
Trebuie oferit si ceva in plus pentru continutul platit...de exemplu acces la un server cu filme pe timp de o luna in banii platiti pt abonament..
Ovi Ova la 5 Mai 2011, ora 23:39
Dl ziaristi de la Wall-street, daca site-ul dvs ar fi cu plata cine credeti ca ar mai intra pe el ? Dvs ati vrea asa ceva, s-ar mai motiva economic asa ceva, sa tii un site pe care nu intra nimeni ?!
Poate sa se puna aceasta problema, dar nu e in spiritul a acelor oamenii care au alcatuit prima data international network, adica circulatia libera a informatiei.

  Inapoi la articolul De ce nu vom fi pregatiti niciodata sa platim pentru continut online

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile