Comentarii pe articolul Nistoran despre Evolio Neura: Cei ce spun ca tableta e varza cu Android 2.2 nu stiu despre ce vorbesc!


Interesant

Dan Popa la 25 Iulie 2011, ora 15:10
Mai mult decat interesant, totusi am convingerea ca nu va fi un iPad killer si nici macar un Samsung Galaxy pad killer: pretul nu este un factor decisiv cand vine vorba de gadget-uri, alti factori de ordin psihologic - mai degraba - pot fi influenta vanzarile unui astfel de produs.
iPad va domina cel putin inca un an piata, dar in mod sigur aceasta tableta - Neura - isi va gasi un loc pe piata sau isi va face unul.
Sper sa se dea mai multa atentie la partea de marketing, in special la prezentarile live tinute intr-un cadru oficial; pentru cei care au dubii asupra afirmatiei mele aruncati un ochi peste lansarea unui produs Apple, Microsoft, Oracle; aceste evenimente sunt tratate intr-un mod destul de complex creindu-se adevarate fenomene in jurul lor. Intelegand ca resursele celor de la Televoice sunt reduse comparativ cu cei mentionati mai sus, cred ca cu cu putina imaginatie si o echipa bine pusa la punct se pot crea virale ce pot ajuta la campania de lansare si promovare a producului.
Le urez bafta si le tin pumnii celor de la Televoice.

  Inapoi la articolul Nistoran despre Evolio Neura: Cei ce spun ca tableta e varza cu Android 2.2 nu stiu despre ce vorbesc!

Setari Cookie-uri