Comentarii pe articolul REPORTAJ: Cum vad romanii de rand NOUA CRIZA


concluzie

Podasca Vasile la 11 August 2011, ora 10:07
Inca un articol care sa vine sa confirme un adevar pe care il stiam de multa vreme si anume :

-Daca ceri parerea oamenilor obisnuiti despre un anumit lucru vei vedea ca (50% - x) vor spune ca acel lucru e rau si (50%+x) vor spune ca e bun....sau invers.

Din acest motiv concluzia este ca parerea trebuie ceruta specialistilor sau profesionistilor.
Claudiu Vrinceanu la 11 August 2011, ora 10:24
aveti dreptate; nu ne-am propus sa realizam o cercetare de piata cantitativa.

in ultima saptamana am cerut si parerea specialistilor: economisti, analisti, bancheri, manageri, antreprenori; azi am considerat ca e util sa mergem si in strada, in economia reala;

multumim pentru feedback!
Vulturul la 11 August 2011, ora 11:19
Daca raspunsul la rezolvarea crizei ar fi fost numai de competenta specialistilor,ar fi fost bine!Dar vedem ca specialistii nu gasesc toate solutiile de rezolvare,asa ca se poate cauta si in strada,dar nu printre aurolaci si drojdieri.Veti gasi rezolvari clare si precise,numai sa se tina seama de ele.Exemplu,se propunea de catre unii specialisti ca trebuie stimulat consumul,ca sa iesim din criza!Pe jumatate fals.Nu marim orice fel de consum!Numai cresterea consumului in sfera productiva,va asigura o crestere economica.Ex.Daca in famila mea voi creste consumul de carburanti ca sa ma plimb cu masina,sau sa ma duc pana la colt tot in masina,n-am facut nimic.Dar daca am un teren agricol lasat necultivat si cumpar suplimentar carburanti sa lucrez acel teren,da,acest lucru va stimula iesirea din criza.
Cojanu Sebastian Daniel la 11 August 2011, ora 14:37
De ce trebuie eu sa platesc,noi sa platim,sa suferim,sa ne enervam pentru ca statul american nu-si gestioneaza bine economia ?! Cum apare o criza financiara,economica - recesiune ? Cum au aparut crizele ? Care sunt avantajele si dezavantajele lor ? Cine are de castigat si cine are de piedut ?! Cine are o economie mai buna din lume ? De ce Polonia nu a avut recesiune ?! Intrebari.... Domnule Claudiu Vrinceanu,sunt niste idei pe care le puteti lua in considerare,iar redactia acestui site ar putea face niste articole din care sa inteleaga si cei care n-au studii de specialitate in domeniul economic,financiar. Multumesc !

  Inapoi la articolul REPORTAJ: Cum vad romanii de rand NOUA CRIZA

Setari Cookie-uri