Comentarii pe articolul Top 10 datornici la stat. Inchideti companiile!


Gandire simplista

Lacatus Bogdan la 12 August 2011, ora 10:52
Ce simplu e sa zici inchideti companiile. Mai bine stateai domnule ziarist si analizai mai bine problema. Solutia nu este inchiderea lor, ci recuperarea pagubelor suferite de aceste companii - prin furturi, firme capusa, si alte inginerii.
deasemenea trebuie ca "managerii" care le-au condus si le vor conduce sa raspunda material pentru "performantele " lor trecute si viitoare.
Companiile respective trebuie optimizate din punctul de vedere al "cash flow" si pastrate ca si surse de bani pentru buget. asa o sa se inchida tot si 'bugetul" va fi facut din taxe si impozite - stuatie nesustenabila. Sau suteti adeptul zicalei "romania e o tara frumoasa, pacat ca e locuite de romani. Hai sa-i dam afara'?
Papa Gabriel la 12 August 2011, ora 11:03
Din 10 companii cu datorii 9 sunt de la CFR !!! Foarte tare ! :))))
Ironim Marcel la 12 August 2011, ora 12:09
Cum sa nu fii mare datornic in conditiile in care toate activitatile de transport profitabile au fost privatizate...Infrastructura e folosita de toti dar pierderile le suporta doar ,,statu'....''Curios cat de rapid pot evolua diverse companii private de transport feroviar in conditiile unei infrastructuri depasite (uzate din punct de vedere moral si fizic...)Doar interese peste tot..Nici un manager acuzat de nimic....
Totul perfect ......numai pierderile nu se mai termina ....Interesant de vazut in ce conditii au fost acumulate toate aceste datorii in ce ani s.a.m.d
Pop Lucian la 12 August 2011, ora 16:23
PAI ESTE FOARTE SIMPLU :
ACESTE DATORII S-AU FACUT DE-A LUNGUL ANILOR, PENTRU CA A FOST PRINCIPALA SURSA DE VENIT IN CAMPANIILE ELECTORALE DIN '90 PANA AZI . La CFR stim cu totii cat s-a delapidat ( cabane, hoteluiri, baze de agrement, etc..) stiute mai mult sau mai putin.Valori imense instrainate la sume derizorii , apoi revandute la sume imense.
Iar la Compania Huilei si Lignitului datoriile sunt asa mari din pricina Electricii, Centralelor de termoficare si a marilor consumatori de carbuni care nu si-au platit datoriile la timp sau nu le-au platit deloc; unde mai punem ca aceste companii au lucrat in pierdere si pe timpul lui Ceausescu, deoarece asa era sistemul : pierdem aici - castigam dincolo. MAREA PROBLEMA A ROMANIEI nu sunt datoriile acestor companii CI FAPTUL CA MAI MARII LUMII VOR SA LE IA PE GRATIS SI DE ACEEA FAC PROPAGANDA ASA DE ALARMISTA .
Sa fiti iubiti !
Iulian Pavel la 13 August 2011, ora 10:37
Hmmm ... un mare tam tam ... numai cat valoreaza fierul, infrastructura ... depasesc enorm toate valorile ... ceea ce a spus colegul mai sus ... se vor privatiza pe 20 bani ( care nici macar - garantez - nu va acoperi o zecime din valoare ) - spaga va veni din occident catre guvernanti si cei din spatele lor care-i sustin ( multi nu apar nici macar in ziare sau la televizor ). O sarada uzuala ... referitor la reporter ... slabut ... referitor la presa din Romanaia = 0 ( zero ) ... este 99.999999999% dirijata, totul reprezinta un razboi mut intre maharii din spate care dirijeaza banii statului ... pe care nici macar BOC-BASESCU-UDREA ( sa spunem cei care apar la televizor ) nu au ce sa le faca. ( PSD-PDL - la fel trag sforile in spate si se caroteaza in contracte de achizitii, pozitionare posturi cheie-marioneta ) - totul e o sarada pentru fraierii care stau gura casca la ce mai spune unul sau altul. Recunosc ca am ajuns sa ating performanta de a ma uita maxim 30 min pe luna la stiri, am informatii sigure asupra tot ce se intampla...oricat tin miliardarii nostrii de contracte cu statul treaba si-o fac cu trepadusii...Verba volent, scripta manem. Va pup.

la 13 August 2011, ora 15:03
+Sper sa vina Ponta si Antonescu la guvernare si sa le rezolve+...Fratilor astea sunt vaci de muls din ugerul statului, asa ca nu se vor inchide sau privatiza curand pentru ca managerii lor vor contribui financiar la campaniile electorale ale oricarui partid care are mai multe sanse de castig la guvernare. Toti dracii pe ei ca eu trag de i-mi ies bosogii...
Adrian Ryan la 14 August 2011, ora 03:32
ce crezi ca daca vine Antonescu sau eu stiu mai care crezi ca vor face ceva ,se va intampla ce s-a intamplat si pana acum ,nu mai toti visati la cai verzi pe pereti ,faceti ceva pentru tara asta ,nu mai tot mancati ce arunca unu si altu

  Inapoi la articolul Top 10 datornici la stat. Inchideti companiile!

Setari Cookie-uri