Comentarii pe articolul Un business cu bataie lunga: Investitie de 30.000 de euro intr-un magazin online cu haine


Magazin online de haine

Andrei Vlad la 11 August 2008, ora 15:17
Magazin online de haine
Este complet incomparabil, pornind de la concept pana la produse, cu alte magazine online de haine. Cel prezentat in articol este chiar cu aer clar de occident iar garderoba suna a Turcia. No offense!
Felicitari, Wall street pentru subiectul ales!
Cosmin Tilinca la 11 August 2008, ora 21:06
Grafica slaba, ergonimie la fel. Ar trebui sa fie mai simplu + ca preturile nu-s chiar mici. Cand ai preturi peste medie te gandesti ca ai si clientela pretentioasa, care cred ca imediat va amenda orice lucru ne la locul lui. Imi pare a spalare de bani.
Marius Popp la 12 August 2008, ora 10:14
Grafica slaba? Arata-ne un magazin online din Romania cu grafica mai buna, inainte de a face acuze si argumenteaza afirmatiile. Magazinul mie-mi place...si as si cumpara, dar dupa vacanta, cand o sa am mai multi bani disponibili. Imi pare ca suntem tara de carcotasi...dupa comentariile voastre.
Vlad Iuga la 12 August 2008, ora 15:22
Din pacate sunt de aceasi parere cu cei de mai sus. Daca se doreste o comparatie cu alte magazine online (cu acelasi profil), cred ca ar mai trebui sa asteptam pana la finele anului, abia apoi sa tragem linie.
Design: 7/10
Concept: 8/10
Preturi: 6/10
Ergonomie: 7/10
Brading: 5/10 (admitem ca sunt la inceput, dar pana acum nu s-au facut 'vazuti' deloc pe piata, nici macar un banner pe un alt web site important nu a aparut)
Sa acceptam cu binevointa concurenta, afaceri prospere!

  Inapoi la articolul Un business cu bataie lunga: Investitie de 30.000 de euro intr-un magazin online cu haine

Setari Cookie-uri