Deschiderea unui business cu dulciuri


Deschiderea unui business cu dulciuri


BUGET
AFACERE

30000 €


TIMP
NECESAR

12 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

36 luni

Deschiderea unui business cu dulciuri

 Deschiderea unui business care se axeaza strict pe vanzarea dulciurilor poate reprezenta o provocare pentru orice antreprenor indiferent de experienta acestuia.

Daca pleci la drum cu dorinta de a-ti crea un brand, investitia poate sa fie undeva in jur de 30.000 de euro. Gasirea unei locatii intr-o zona tranzitata de cat mai multe persoane si amenjarea  acesteia intr-un stil propriu care sa aiba un impact placut aspura clientilor face parte din crearea imaginii pe care vrei sa o aiba brand-ul tau. Pe langa amenajarea locatiei vorbim si despre cheltuielile pentru chiria locatiei, eliberarea autorizatiei si a casei de marcat.

Amortizarea investitiei poate fi realizata in medie intr-o perioada de 3-5 ani.

Pentru inceput puteti lucra strict cu furnizori ale caror produse sa se regaseasca pe rafturile voastre. Deschiderea unui laborator propriu necesita investitii semnificative si e un pas ce ar trebui facut dupa ce inaintati in afacere si aveti siguranta unui mediu profitabil.

Magazinul online este componenta prin intermediul careia vei putea ajunge mai usor la clienti si prin care vei putea sa iti promovezi produsele. In momentul in care afacerea ta ajunge la maturitate si ai reusit sa iti creezi un brand recunoscut, se poate trece la francizare.

Pentru a afla cat mai multe despre o afacere de acest gen puteti citi aici.

De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • furnizori
  • magazin online
  • magazin fizic
  • laborator propriu

Vor sa incerce aceasta idee:  1 din 2

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri