Fannie Mae

Fannie Mae

Agentia de credite ipotecare Fannie Mae ofera angajatilor sai pachete salarii anuale in valoare de 93.600 dolari, cu 16% mai mari decat alte companii din domeniu.

Chevron

Chevron

In timp ce salariile angajatilor din benzinariile detinute de Chevron sunt mai mici decat media anuala de 95.000 de dolari, compania include si ingineri si specialisti in domeniul petrolului si gazelor carora le ofera pachete salariale generoase. Chevron ofera remuneratii medii anuale mai mari cu 12% fata de alte companii din domeniul energetic.

Google si Oracle

Google si Oracle

Gigantul Google si Oracle ofera acelasi salariu mediu anual angajatilor, respectiv 102.000 dolari. Echipele lor sunt formate din dezvoltatori Web, ingineri software si alti specialisti din domeniul tehnologiei. Daca in cazul Google salariile sunt mai mari cu 17% decat cele oferite de alte companii din segmentul in care activeaza, in privinta Oracle remuneratiile sunt mai mari doar cu 3% fata de alte companii de profil.

Cisco

Cisco

Grupul american Cisco Systems, cel mai mare producator de echipamente de retea la nivel mondial, ofera in medie fiecarui angajat un salariu anual de 108.000 dolari. Suma este cu 9% mai mare fata de salariile oferite de alte companii mari din domeniul tehnologiei.

Microsoft

Microsoft

Microsoft, cel mai mare producator de software la nivel mondial, ofera un salariu mediu anual de 110.000 dolari. In plus, compania este dispusa sa plateasca salarii mai mari angajatilor sai daca anumite criterii precum experienta, educatia si nivelul responsabilitatilor sunt atinse. Potrivit PayScale, Microsoft isi plateste angajatii cu 17% mai mult fata de alti competitori.