Topul politicienilor pe Facebook

Topul politicienilor pe FacebookFie ca exista sau nu activitate parlamentara, un lucru este cert: ,,nu ai Facebook, nu existi!", precizeaza Andreea Vass. Politicienii au descoperit un nou barometru de masurare a popularitatii... like-ul. Fotografii, urari sau critici la adresa colegilor de la alte partide sunt doar cateva dintre indeletnicirile demnitarilor care vor sa fie in pas cu vremurile. Restul este... pe wall.

Din parlament poti lipsi, dar de pe Facebook, ba! Zilnic, politicienii isi expun, pe paginile lor, intamplarile si parerile doar pentru a completa casuta de „friends". Cei mai iscusiti in ale internetului au trecut deja de la paginile clasice de Facebook, unde lista prietenilor este limitata, la „fan page", unde isi pot atrage zeci de mii de like-uri.

Cine a investit in IPO-urile "tech" e pe minus

Cine a investit in IPO-urile "tech" e pe minusAnul trecut mai multe companii din online au avut IPO-uri, cum se prezinta actiunile lor la inceput de an, toate sunt pe minus, aflam de la Orlando Nicoara.

In mod normal in acest an vom avea Facebook listat, de vazut cand se va intampla si mai ales cum vor performa. Intre timp Google “duduie”, actiunile lor ajungand la $665, nivel care nu a mai fost atins de la finele lui 2007.

Cat de web 2.0 sunt?

Cat de web 2.0 sunt?De cinci ani, Cristian Manafu face in ianuarie o lista cu cele mai folosite platforme sociale. Evident, e o lista personala, care arata ce este mai important pentru blogger in social media. In 2011, cea mai importanta “achizitie” a fost Google Plus, in timp ce Flickr aproape ca a iesit din lista destinatiilor sale web 2.0. Nu a mai intrat in Top 15. In clasamentul lui a fost inclus acum si Dropbox, un serviciu pe care il foloseste de 3 ani.

Reforma asigurarilor de sanatate. Problemele rezolvate, ramase, noi, false

Reforma asigurarilor de sanatate. Problemele rezolvate, ramase, noi, falseNu s-a inventat inca sistemul perfect de finantare a sanatatii, adica cel care sa atinga simultan si natural principalele trei tinte: universalitatea, controlul costurilor si calitatea. Fiecare varianta bifeaza doua dar, in majoritatea cazurilor, trebuie sa o sacrifice pe a treia. In rare cazuri toate cele trei tinte sunt atinse, de bine de rau, dar acestea sunt exceptiile, aflam de pe Riscograma.

Sistemul public este pentru toata lumea, spitalele pot fi obligate sa-si limiteze costurile, insa calitatea este, de obicei, de la mizerabila in jos. Mecanismul este simplu: dupa ce managerii isi baga mana pana la cot in bani, ce ramane se imparte la oricat e nevoie.