Ce conteaza in e-commerce?

Ce conteaza in e-commerce?Sase din 10 romani care achizitioneaza produse si servicii online s-au abtinut sa cumpere de pe site-urile care nu prezentau suficienta incredere, mentioneaza Cristian Manafu.

Designul, comentariile clientilor si prezentarea produselor dintr-un magazin online sunt principalele motive de neincredere, arata un studiu prezentat la ecomTIM, in urma cu doua zile, si realizat recent de Daedalus Millward Brown.

Mediafax 20 de ani

Mediafax 20 de aniMediafax, cel mai important furnizor de informatie generala si de business aniverseaza 20 de ani de la infiintare (cei 20 de ani s-au implinit in toamna anului trecut)

Gala aniversara va avea loc in 23 Februarie, la Radisson.

In cei 20 de ani Mediafax a livrat peste 1 milion de stiri, fotografii, materiale de presa, mentioneaza managerul general al Mediafax, Orlando Nicoara.

Munca in Romania este taxata mai mult decat in Danemarca, Suedia sau Spania

Munca in Romania este taxata mai mult decat in Danemarca, Suedia sau SpaniaAm vazut deja ca un salariu de la mediu in sus este taxat cu 45%. Daca angajatorul are un buget de 1000 de euro, el poate sa-i ofere angajatului un net de doar 550. “Cota unica de 16%” inseamna, in realitate, doar 100 de euro, restul fiind contributii, precizeaza Riscograma.

In cazul salariului minim, rata de impozitare este de 41%. Pentru ca angajatul sa plece acasa cu 530 de lei, angajatorul plateste 900 din care 370 de lei merg sub o forma sau alta la stat. Salariul brut, stabilit la 700 de lei, are o relevanta strict contabila.

Un guvern pe termen lung?

Un guvern pe termen lung?Fierbe lumea politica dupa ce liderul PSD Victor Ponta i-a promis premierului Mihai Razvan Ungureanu sprijin punctual pe anumite proiecte, cum ar fi reducerea TVA la produsele de baza, reducerea CAS sau revenirea la salariile din 2010, scrie Biziday.

Bineinteles ca noul guvern nu va avea resurse in bugetul din 2012 ca sa le faca pe toate dintr-o data, dar ce plan mai bun se poate face decat o proiectare etapizata a acestora si o continuare a lor indiferent cine va castiga alegerile din toamna.