L’Oréal România donează peste 42.000 de produse către spitalele de boli infecțioase din țară și peste 7,5 tone de gel pentru curățarea mâinilor pe bază de alcool către spitale, farmacii și rețelele alimentare. De asemenea, compania își exprimă sprijinul pentru IMM-urile din rețeaua sa de distribuție și furnizori. Măsurile luate în România fac parte dintr-un program amplu de solidaritate, implementat de L’Oréal Group la nivel european pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19, alături de toți partenerii săi.

Măsurile luate de către L’Oréal România:

  • Sprijin pentru medicii din prima linie: întrucât personalul medical are nevoie de susținere și se confruntă cu condiții extreme de muncă, L’Oréal România a donat peste 42.000 de produse (creme de mâini, șampoane și geluri de duș) către zece spitale din toată țara, nouă dintre ele dedicate tratării bolilor infecțioase și unul dedicat găzduirii pacienților oncologici;
  • Sprijin față de personalul din domeniul sănătății, farmaciilor și distibuitorilor de alimente: fabricile L’Oréal au început deja să producă geluri hidroalcoolice pentru curățarea mâinilor sub brandurile La Roche Posay, Garnier și L’Oréal Paris. L’Oréal România va dona medicilor, farmaciștilor și personalului din retail 7,5 tone de gel hidroalcoolic pentru igienizarea mâinilor. Transportul va ajunge în România în următoarele săptămâni;
  • Sprijin pentru furnizorii noștri: în aceste momente L’Oréal România este alături de furnizorii săi cu business-uri de mici dimensiuni și îi susține pentru a face față provocărilor cu care se confruntă. Astfel, pe timpul stării de urgență, facturile acestora vor fi plătite imediat după primirea și procesarea lor, indiferent de data scadenței;
  • Sprijin pentru IMM-urile din rețeaua de distribuție: unele dintre cele mai afectate afaceri sunt saloanele și magazinele mici de produse cosmetice. Le vom permite amânarea plății facturilor curente până în momentul în care li se va permite redeschiderea afacerii.

„În aceste momente pline de provocări este important să acționăm asupra unui obiectiv comun: oprirea pandemiei și minimizarea impactului acesteia. Prin măsurile luate, ne arătăm sprijinul față de personalul medical dedicat, îi ajutăm să se protejeze pe cei care trebuie să își mențină activitatea în continuare și suntem alături de partenerii noștri cei mai vulnerabili în această perioadă", spune Vanya Panayotova, Country General Manager L’Oréal România.

L’Oréal România, parte a grupului L’Oréal, care se dedică frumuseții de peste 100 ani, are o istorie de 23 de ani pe piața locală. Cu portofoliul său unic de 22 de branduri internaționale diverse și complementare, L’Oréal România este unul dintre liderii pieței locale de cosmetice, prezent în toate canalele de distribuție: mass market, magazine, farmacii și drogherii, saloane, travel retail și branded retail.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri