Altex România lansează campania #împreună prin care îşi propune, alături de clienţii săi, să investească peste un milion de euro în modernizarea secţiilor de Terapie Intensivă din spitale din România, informează compania.

În urma acestei investiţii, vor fi dotate cu ventilatoare şi monitoare de ultimă generaţie minimum 30 de paturi de Terapie Intensivă. Investiţia este una care va rezolva mai multe probleme, atât pe termen scurt, cât şi pe termen mediu şi lung.

"Echipamentele au fost analizate, selectate şi validate de către medici şi specialişti, parte din ei fiind membri ai Comisiei COVID-19 din cadrul Ministerului Sănătăţii. Campania are sprijinul Ministerului Sănătăţii. După ce vor fi instalate în spitale, la recomandarea Ministerului Sănătăţii, Altex se angajează să aducă specialişti din China care să instruiască personalul medical din România cum să folosească ventilatoarele de generaţie modernă, fără compresor, oferite prin intermediul campaniei #împreună", se arată într-un comunicat de presă.

Ministerul Sănătăţii este instituţia care va decide şi va distribui către spitale aparatura achiziţionată cu ajutorul oamenilor care donează prin intermediul campaniei #împreună.

"Misiunea acestei campanii este să salveze vieţi, acum, în plină pandemie, dar şi mulţi ani de acum înainte. Ceea ce ne-am angajat să facem este o soluţie atât la criza din prezent cât şi pentru viitor. Împreună cu clienţii noştri, ne dorim să facem o investiţie sustenabilă şi durabilă în sistemul de sănătate românesc. Am avut discuţii extrem de complexe cu membri ai comisiei COVID-19 şi specialişti din cadrul Ministerului Sănătăţii, ca să identificăm cel mai eficient mod prin care ne putem implica. Aparatura de ultimă generaţie pentru Terapie Intensivă va salva mii sau poate zeci de mii de vieţi mulţi ani de acum înainte. Vom oferi şi servicii de mentenanţă specializată şi consumabile originale pentru aparatele achiziţionate prin intermediul campaniei #împreună", a declarat Dan Ostahie, CEO şi fondator Altex România.

Cei care vor să se implice şi să doneze o pot face pe site-ul altex.ro, în secţiunea Donăm #împreună. Valoarea unei donaţii porneşte de la 10 de lei. Sumele strânse se actualizează zilnic şi se pot verifica pe site.

Până acum, Altex a donat aparatură şi echipamente în valoare de 162.000 de euro.

Altex România este lider pe piaţa de retail din România, cu 125 magazine deschise în ţară, conform comunicatului citat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri