Magazinul are zece angajați, iar programul este următorul: luni-sâmbătă: 7:00 - 22:00‚ duminică: 7:00 – 20:00.

Carrefour Express Dorobanți 2 este al cincilea magazin Express realizat conform unui nou concept de magazin de proximitate Carrefour.
În noul Carrefour Express Dorobanți 2 se găsesc preparate BIO ambalate, salate din legume și fructe proaspete sau gătite, sandwich-uri și aperitive calde, dar și meniuri de mâncare tradițională în zona de autoservire. În magazin se vor găsi și produse marca proprie Drag de România, pâine proaspăt coaptă, o selecție de vinuri de la producători locali, dar și etichete internaționale, precum și o sortimentație din gamele speciale BIO, fără lactoză sau dietetice.

Folosind Carrefour App, clienții pot accesa de la distanță oferta și promoțiile din magazin, își poți crea o listă de cumpărături adăugând manual în aplicație sau scanând produsul la raft, pot verifica prețurile și disponibilitatea produselor și apoi pot plăti rapid la casa de marcat fără să mai pui produsele pe bandă.

Citește și: Retailerul Carrefour angajează personal în magazine și în sediul central din România

La cele două case Self Service, clienții pot face singur check-out-ul din magazine, după ce au scanat produsele și au plătit cu cardul.

Grupul Carrefour are peste 10.100 de magazine în 34 de țări. În România, retailerul are 346 de magazine dintre care 35 hipermarketuri 'Carrefour', 262 supermarketuri (221 magazine 'Market' și 41 magazine 'Express Orange'), 43 magazine de proximitate 'Express', 8 magazine de proximitate 'Contact' și un magazin online pe www.carrefour.ro. Carrefour a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 10,56 miliarde de lei, în creștere cu 10% față de anul precedent.

Sursa foto: Carrefour