Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România: Cred că vom reveni la o creștere durabilă, în măsura în care nu vom înfrunta un al doilea val de epidemie

Frédéric Lamy, CEO-ul Leroy Merlin România, anticipează că retailerul de bricolaj și decorațiuni va reveni la o creștere dacă nu va fi nevoit să se confrunte cu un nou val al pandemiei de Coronavirus, scrie retail.ro.

„Cred că această pandemie trebuie să ne înveţe să gândim diferit. Dacă vom avea acelaşi model de business ca înainte, atunci vom greşi, suntem într-o plină transformare economică. Sunt totuși optimist și cred că vom reveni la o creștere durabilă, în măsura în care nu vom înfrunta un al doilea val de epidemie”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.

Leroy Merlin a închis temporar, pe 23 martie, toate magazinele din România, ca o măsură de prevenție și siguranță împotriva răspândirii virusului COVID-19. Retailerul francez s-a reorganizat și a redeschis magazinele în condiții de siguranță pentru angajați și clienți, inclusiv magazinul de la Suceava, la jumătatea lunii mai.

„Putem spune că am fost destul de norocoși în această criză, am reușit să menținem un minim de activitate care a salvat compania de la un adevărat dezastru. Este o realitate că în luna martie, compania noastră a înregistrat o mică scădere, am resimțit într-adevăr scăderea în luna aprilie, dar în luna mai începe să crească din nou și sunt foarte optimist”, a declarat Frédéric Lamy.

Citește și: Auchan și Leroy Merlin au finalizat amenajarea Unității de Suport Medical Bucureștii Noi și au predat-o autorităților

Citeste si:
Auchan și Leroy Merlin au finalizat amenajarea Unității de Suport...
Auchan și Leroy Merlin au...

Leroy Merlin este o companie de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie din cadrul ADEO, Leroy Merlin deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și aproape 88.000 de colaboratori. În România funcționează 17 magazine Leroy Merlin, cu peste 2.000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Sursa foto: Leroy Merlin

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Lactalis închide două fabrici Dorna Lactate, în contextul pandemiei
Setari Cookie-uri