Prin intermediul aplicației disponibile gratuit în App Store și Google Play, cumpărătorii pot alege produse puse la dispoziție de partenerii Bringo. Printre magazinele partenere în aplicația Bringo se numără supermarket-uri precum Carrefour, farmaciile SensiBlu și Dr. Max, drogheria dm drogerie markt România, pet-shop-uri Animax, florării și alții. Bringo livrează cumpărăturile la ușa clientului în doar 90 de minute de la plasarea comenzii, fără limită de greutate a coșului de cumpărături.

Extinderea serviciilor Bringo s-a aflat dintotdeauna în topul priorităților noastre și vom continua să dezvoltăm rețeaua de orașe în care platforma este disponibilă. BRINGO și-a dovedit relevanța și utilitatea pentru consumator, cu atât mai mult în această perioadă, astfel că activitatea a luat amploare, atingând și noi categorii de clienți, precum persoanele peste 65 de ani. Această realitate ne motivează să ajungem la cât mai mulți români, nu doar din marile orașe,

Justyna Torres, administrator Bringo

Pentru a beneficia de serviciul Bringo, un utilizator trebuie să descarce gratuit aplicația și să își creeze un cont. După ce acesta introduce adresa de livrare, aplicația filtrează și afișează toate magazinele disponibile pentru livrare din proximitatea clientului. Pentru a face o comandă, utilizatorul accesează magazinul, selectează produsele dorite și plasează comanda. Acesta are de ales între: livrarea la domiciliu sau ridicarea coșului de cumpărături din magazin. La scurt timp după plasarea comenzii, utilizatorul este informat în timp real despre statusul comenzii.

În această perioadă, Bringo continuă să ofere livrare gratuită pentru medici și persoane de peste 65 de ani până la data de 30 iunie.

Bringo este o aplicație digitală de cumpărături online, prima de acest fel din țară. Orașele în care activează sunt: București, Iași, Cluj, Constanța, Botoșani, Suceava, Piatra Neamț, Pitești, Brăila, Galați, Focșani, Buzău, Brașov, Drobeta Turnu Severin, Sibiu, Târgu Jiu, Timișoara, Ploiești, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Roman, Baia Mare, Satu Mare, Zalău, Craiova, Arad, Vaslui, Mangalia, Bacău.

Sursa foto: Bringo