Acest articol face parte din proiectul editorial Fine Living by Mastercard în care vom spune povestea brandurilor premium din România. Prin Mastercard Premium Collection, posesorii de carduri Mastercard Gold, Platinum, World și World Elite beneficiază de 10% cashback când fac o plată la Valea Verde cu cardul înscris în program.

„Adevărata Românie se poate găsi cel mai bine în sate” este o sintagmă în care au crezut cu tărie Ulrike și Jonas Schäfer, cuplul de nemți care au dat naștere a ceea ceea azi putem numi Valea Verde. Cei doi au venit pentru prima dată în România în urmă cu 18 ani. Când au ajuns în Transilvania, a fost dragoste la prima vedere așa că au decis să se mute acolo. Au recondiționat rând pe rând mai multe case săsești, pe care le-au mobilat apoi cu bun gust, însă fără să altereze din magia și farmecul zonei transilvănene. Turiștii care calcă pragul resortului Valea Verde pot experimenta din ospitalitatea autentică a regiunii și pot gusta din preparate tradiționale precum trufele transilvănene, ce aduc un strop de rafinament mediteranean ingredientelor regionale.

„Valea Verde a devenit de mai multe ori, dar chiar și în ultimul an destinația culinară a anului pentru că este un fel de fine dining cu produse locale pe care Jonas le pregătește personal în bucătărie și le servește de fiecare dată cu câte o poveste. Această familie are o poveste fabuloasă și sigur, este și povestea locului și atunci când ele se pun la un loc, lumea are o experiență ca atare”, spune Dragoș Anastasiu.

Deși mulți români obișnuiesc să opteze pentru vacanțe în afara țării, antreprenorul spune că din punct de vedere turistic, România are două avantaje majore: turismul din Delta Dunării și cel din Transilvania, zonă de care și Regele Charles al III-lea s-a îndrăgostit iremediabil. Dragos Anastasiu este încrezător și speră ca în viitor, acest tip de turism să atragă treptat și mai mulți investitori.

Acesta este tipul de turism ieșit din comun pe care România îl are și cu care putem să câștigăm bătălii internaționale (...) Acesta este viitorul turismului românesc. Ne chinuim cu litoralul și cu schiul unde nu suntem fruntași, ne-au bătut alții deja de mai mult timp.

Dragoș Anastasiu, proprietar Eurolines și acționar Valea Verde

Urmăriți întreaga discuție în materialul video de mai jos:

Fiți cu ochii pe seria Fine Living, by Mastercard și wall-street.ro. În episoadele care urmează, vom afla și alte povești ale brandurilor premium din România.

Cum poți să primești cashback automat când faci alegeri premium

Proiectul editorial Fine living are loc în contextul lansării Mastercard Premium Collection, primul program de cashback automat al Mastercard, dedicat segmentului Premium din România, care conectează posesorii de carduri la o rețea națională de peste 70 de parteneri dintr-o gamă variată de domenii. TEILOR, Nike, Sabon, FREYWILLE, Max Mara, Mamizza și M60, Le Bistrot Français, La Finca by Alioli și Zăganu sunt doar o parte dintre partenerii atent selectați, dintr-o varietate de domenii și arii de interes pentru consumatorii locali: de la fashion, beauty și bijuterii la delicii culinare & restaurante, precum și home & deco.

Pentru a beneficia de cashback de până la 15% la comercianții din program, posesorii de carduri Mastercard Gold, Platinum, World și World Elite, destinate persoanelor fizice și emise în România, au de parcurs următorii pași:

  • Crearea unui cont de utilizator pe platforma www.priceless.com;
  • Înrolarea unui card premium eligibil pe pagina programului Mastercard Premium Collection;
  • Achitarea produselor sau serviciilor de la partenerii Mastercard, cu cardul Premium înrolat.
  • După îndeplinirea acestor pași, deținătorii de carduri Premium vor primi banii înapoi pe cardul cu care au efectuat plata în rețeaua de comercianți parteneri, conform coordonatelor ofertei comerciale. Un deținător de card poate înscrie oricâte carduri de debit sau de credit eligibile în programul Mastercard Premium Collection pentru a beneficia de cashback atunci când plătește cu orice card înrolat cu succes.

Sursa foto: Wall-Street.ro