Boutique-ul multibrand Vera Sposa a lansat serviciul de inchiriere de rochii de mireasa haute-couture. Viitoarele mirese isi pot inchiria astfel creatii ale unor case de moda internationale, modele purtate de Beyonce, Jennifer Lopez sau Gal Gadot.

Generatia Millennials a schimbat obiceiurile de cumparare si de consum. In prezent, se remarca o tendinta clara in randul tinerilor de a opta pentru experiente, in locul acumularii de bunuri materiale.

Studiile au relevat ca 65% dintre mileniali economisesc pentru a calatori, un procent semnificativ mai mare decat media altor generatii, ceea ce determina schimbari la toate nivelurile, inclusiv pentru piata de high-end. Serviciile de inchiriere se afla intr-un proces ascendent, iar Vera Sposa a decis sa se alinieze tendintelor internationale si sa lanseze un serviciu-pionier pe piata locala.

Creatii ale unor case internationale prestigioase precum Galia Lahav, Demetrios sau Nicole Milano, recunoscute pe piata internationala a rochiilor de mireasa high-end, pot fi acum accesate de catre miresele din Romania si prin serviciul de inchiriere.

Pornind de la dorintele unei viitoare mirese, serviciul Vera Sposa Rental ofera cele mai cautate modele de rochii de mireasa din lume, la un pret accesibil, limitand timpul pe care il presupune in mod normal achizitionarea unei astfel de rochii.

”Am fost intrebati deseori de catre clientele noastre ce pot face cu rochia de mireasa dupa ziua marelui eveniment. Vorbim de rochii haute-couture, valoroase, care sunt menite a fi purtate o singura data. Mai mult, noile generatii prefera sa investeasca in experiente, dar vor si ca in ziua nuntii sa poarte creatii consacrate de personalitatile din social media. De aici si ideea de a oferi acest serviciu unic pe piata din Romania, Vera Sposa Rental”, spune Adina Basalic, general manager Vera Sposa.

Procesul de inchiriere este facil si se deruleaza in 4 etape simple:

  • Consiliere personalizata, in showroom-ul Vera Sposa, pentru a determina tipul de rochie in functie de preferinte si de specificul nuntii
  • Selectarea rochiei, proba si stabilirea micilor ajustari de care este nevoie, in functie de permisivitatea rochiei
  • Rochia este inchiriata cu un pret echivalent cu 30% din pretul cu care ea poate fi achizitionata. Pentru a securiza returnarea, se percepe o garantie de 50% din costul de inchiriere.
  • Returnarea rochiei se va face in ambalajul original, in termen de 4 zile de la ridicarea din showroom. Procesul de curatare, igienizare si eventualele reparatii stau in sarcina Vera Sposa. Garantia va fi restituita in termen de 2 zile de la returnarea produselor.

Magazinul multibrand Vera Sposa este prezent pe piata rochiilor de mireasa de peste 13 ani, reprezentand, in Romania, case prestigioase precum Galia Lahav, Demetrios Platinum, Tina Valerdi sau Nicole Milano. Prezenta indelungata pe piata a permis observarea schimbarilor care au loc la nivelul brandurilor high-end si oferirea unor produse si servicii mereu actuale. Vera Sposa isi propune sa creeze un nou standard de eleganta oferind viitoarelor mirese consiliere personalizata si o selectie vasta de rochii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri